Apple Authorised Education Specialist (AAES) voor het onderwijs

Switch IT Solutions is Apple Authorised Education Specialist (AAES) voor het onderwijs. Wij weten alles van de producten, diensten en oplossingen van Apple.

Als Apple Authorised Education Specialist (AAES) voor het onderwijs begeleiden wij u van A tot Z.

Doordat wij ons al jaren hebben bewezen als deskundig aanbieder van technologische oplossingen voor onderwijsinstellingen, kunt u bij ons met al uw vragen terecht. Of het nu gaat om reparatie of technische ondersteuning: wij staan voor u klaar. Want we helpen u niet alleen met de aanschaf van Apple-producten voor het onderwijs, maar ook bij het gebruik ervan.

Wat dit betekent voor u als onderwijsinstelling?

De AAES-status houdt in dat Switch gespecialiseerd is in het onderwijs en alles weet van de producten, diensten en oplossingen van Apple. Dankzij continue bijscholing zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Apple, ICT en onderwijs. Zo kunnen wij u begeleiden bij het volledige traject: van visieontwikkeling en implementatie van Apple in het onderwijs, tot nazorg in de vorm van ondersteuning en onderhoud.

U ziet het: als Apple Authorised Education Specialist doen we veel meer dan alleen hardware aanbieden.

Onderwijs ondersteunen als AAES

Heeft u vragen over het toepassen van Apple School Manager of uw Mobile Device Management in het algemeen? Daar denken we graag over mee. Net zoals het inzetten van de Klaslokaal app. Daarnaast bieden we als AAES trainingen aan in effectief gebruik van de iPad of Mac. Samen zorgen we ervoor dat u technologie op een gebruiksvriendelijke manier kunt inzetten om het onderwijs te ondersteunen.

Meer weten over Apple in het onderwijs?

Op onze Apple-onderwijspagina hebben we al heel wat nuttige informatie verzameld voor u. Mocht u behoefte hebben aan antwoord op een specifieke vraag, dan kan onze Apple-specialist Roel de Vries u daar meer over vertellen. Neem gerust contact met hem op.