Apple in de zorg

APPLE AUTHORISED RESELLER

Switch is sinds een aantal jaren Apple Authorised Reseller (AAR). Als AAR versterken wij uw organisatie met onze Apple-oplossingen. Naast de verkoop van het complete pakket, helpen wij ook bij de integratie in uw organisatie. Dit onderstreept dat onze dienstverlening extra toegevoegde waarde biedt bij de levering van Apple-producten, zoals iMacs, Macbooks en iPads.

IS DE INTEGRATIE VAN APPLE NIET LASTIG?

Nee hoor, integendeel. Wees niet bang voor de koppeling met uw bestaande (Windows-)omgeving. Het gebruiksgemak, de ijzersterke beveiliging en de bedrijfsspecifieke apps van Apple maken het zelfs gemakkelijker dan u denkt. Een Mac is bijvoorbeeld geschikt voor Windows en het ondersteunt standaard Microsoft Exchange 2010, zodat u overal over uw mail, berichten en contactgegevens kunt beschikken.

SWITCH EN APPLE

Laat het ontwerp, de implementatie en het beheer aan ons over en u hoeft nergens meer naar om te kijken. Wij verzorgen ook workshops en cursussen, afgestemd op uw medewerkers, zodat u zelf aan de slag kunt met Apple. Het is tijd om uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om Apple in te voeren voor uw organisatie.

De Rooij Fysio