Apple in het onderwijs

Apple in het onderwijs

Switch IT Solutions is Apple Authorised Education Specialist (AAES) voor het onderwijs. Wij weten alles van de producten, diensten en oplossingen van Apple.

Apple bij Switch

Switch IT draagt de titel Apple Authorised Education Specialist en heeft 30+ jaar ervaring in het leveren van ICT-gerelateerde producten en diensten in het onderwijs. Deze combinatie maakt ons de ideale Apple-partner voor het onderwijs. Ons dedicated Apple-team helpt u graag verder met kennis, hardware en software. Zodat u optimaal uw werk kunt doen, waarbij IT een hulpmiddel is.

AAES-status

Als Apple Authorised Education Specialist in Nederland kunnen wij u begeleiden bij het volledige traject, van visieontwikkeling tot en met de implementatie van Apple in het onderwijs. Van Apple School Manager, Mobile Device Management en de Klaslokaal app, tot trainingen in effectief gebruik van de iPad of Mac, toegankelijkheid voor leerlingen met auditieve of visuele beperkingen en de realisatie van differentiëren, personaliseren of flexibiliseren. Technologie is er om op een gebruiksvriendelijke manier het onderwijs te ondersteunen.

Door continue bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Apple, IT en onderwijs. Zowel voor ouders als docenten.

Lees meer over onze AAES-status >

Ontzorging van A tot Z

Switch is onderdeel van de Vincere Groep: een landelijke speler van zes bedrijven op het gebied van IT, Communicatie en Security. Deze dienstverleners hebben de afgelopen decennia allen hun sporen verdiend op dit gebied. De groep bedient klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Met een compleet dienstenpakket, landelijke dekking en de voordelen van lokale nabijheid.

Door dit brede dienstenaanbod kunnen wij u totale ontzorging bieden van A t/m Z. Wat uw vraag ook is, wij hebben een antwoord voor u. Een fijne gedachte!

Switch is uw partner voor de overstap op digitaal onderwijs met Apple. Wij nemen het project voor de selectie, aanschaf, levering en uitrol van Apple-devices volledig uit handen. Communicatie met ouders en verzorgers is hierbij de key tot succes. Switch helpt u graag met alle projectonderdelen. Van de realisatie van uw webshop op maat waarin ouders en verzorgers bestellen, tot communicatie op ouderavonden waarin zij worden bijgepraat over het Apple assortiment, de webshop, bestellen en betalen.

Is uw onderwijsinstelling klaar voor digitaal onderwijs? Stap over op de devices van Apple met een partner waar u van op aan kan.