Back-up

Non-stop werken

24/7 werken vraagt om continue beschikbaarheid van data. Maar wat te doen als uw data niet meer toegankelijk zijn door een calamiteit? Uw processen komen stil te staan en dataverlies heeft enorme consequenties. Gegevens altijd bij de hand hebben wordt tegenwoordig als normaal beschouwd. Maar hoe bereidt u zich hierop voor? Hoe kunt u zich wapenen tegen het verlies van gegevens? Switch biedt back-upoplossingen die passen bij uw situatie.

Man kijk naar zijn back-up

Onze back-up oplossing helpt u verder:

  • Altijd en overal werken
  • Uw data altijd beschikbaar
  • Voldoen aan de wettelijke bewaarplicht
  • De hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en bescherming
Man update back-up op computer

Gegevensverlies voorkomen

Met een back-up zorgt u ervoor dat uw data beschikbaar is, ongeacht de situatie. Bij calamiteiten zoals brand of ransomware doet u een beroep op de back-up waar uw data staat opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat uw data wordt bewaard volgens de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en bescherming. U bepaalt de frequentie, levensduur en het tijdstip van de back-up.

Voor gebruikers van Office 365: extra zekerheid

Wist u dat gebruikersfouten een veelvoorkomende oorzaak zijn van dataverlies? Om u hiertegen te wapenen, schakelt u een back-upoplossing in. Hoewel Office 365 enkele vangnetfuncties biedt, is er geen sprake van een complete back-up. Hoe lost u dit op? Door de bestaande mogelijkheden van Office 365 uit te breiden met onze back-up-oplossing AvePoint of een Azure-oplossing. Informeer naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden

Online en volledig uitbesteed

Met een back-upoplossing van Switch bent u volledig ontzorgd. Gegevens worden versleuteld verstuurd en opgeslagen in de cloud. U hoeft zelf niets te regelen en u betaalt naar gebruik. Wij beheren uw oplossing.

Uitwijk voor extra zekerheid

Naast uw eigen back-up op locatie maakt u gebruik van een back-up buiten de deur (uitwijk) voor extra zekerheid. Deze draait in het datacenter.

Tip: Aan de slag met uw back-up? Check de actuele wet- en regelgeving omtrent het bewaren van gegevens.