Blinkers kiest voor Switch

Wij zijn bijzonder blij dat Blinkers na een uitvraag heeft gekozen voor Switch IT Solutions als IT-serviceleverancier. Het gaat bij deze gegunde opdracht om volledig ontzorging op het gebied van werkplekautomatisering en IT-beheer.

Iedereen heeft recht op zorg, vindt Blinkers. Daarom pakken thuiszorg zij anders aan. Door elke zorgverlener met de juiste kwalificaties de mogelijkheid te bieden aan het werk te gaan. Kort of lang. In combinatie met een gezin of een vaste baan. Of gewoon na het pensioen. Zodat de zorgverlener er zin in heeft en cliënten optimaal worden geholpen.

Switch onderscheidde zich op technische expertise en op ervaring met organisaties vergelijkbaar als Blinkers qua dynamiek en grootte. Alle gevraagde oplossingen en dienstverlening kan Switch zelfstandig inrichten en uitvoeren als Single Point of Contact. Als strategische partner bundelt Switch de krachten met die van Blinkers, zodat de organisatie gecontroleerd en planmatig toewerkt naar een betrouwbaar, gestandaardiseerd en beveiligd IT-fundament.