Communiceren en samenwerken

Op zoek naar de juiste tools voor effectieve communicatie binnen én buiten uw organisatie?

Altijd en overal met elkaar in verbinding staan en doeltreffend communiceren zijn tegenwoordig geen wensen meer, maar eisen. Switch ondersteunt uw communicatieprocessen met slimme technologie. Met onze oplossingen wordt uw organisatie nóg productiever en werken uw medewerkers optimaal samen.

Binnen het thema Communiceren en samenwerken bieden wij de volgende oplossingen:

  • Online vergaderen
  • Bellen via internet
  • Presentatiemiddelen

Online communicatie en doeltreffend presenteren

Om efficiënt samen te werken, vindt communicatie steeds meer online plaats. Online vergaderen en bellen via internet zijn hiervan mooie voorbeelden.

Waar mensen elkaar wel fysiek ontmoeten en hun schaarse tijd inzetten voor een meeting, zijn de juiste audiovisuele middelen nodig om doeltreffend te communiceren.

Wij bieden passende oplossingen voor communiceren en samenwerken

Online vergaderen

Online vergaderen is flink in opkomst. Logisch, want het bespaart reistijd en fileleed. Niet iedereen hoeft immers naar één plek te komen. Aan de slag? Naast goede apparatuur zijn er aanpassingen nodig aan uw IT-infrastructuur.

Bellen via internet

Met VoIP (bellen via internet) zijn uw medewerkers overal bereikbaar, onafhankelijk van hun locatie en device. Is uw traditionele telefooncentrale aan vervanging toe of gaat u verhuizen? Switch helpt u met de inrichting van VoIP.

Presentatiemiddelen

Switch helpt u met de inrichting van de ideale vergaderkamer of het ideale klaslokaal. Audiovisuele oplossingen voor deze ruimtes zijn vaak nauw verweven met een IT-omgeving. Wij zijn specialist op dit gebied.

Wilt u meer informatie? Wij denken graag met u mee

Onze partners