IT voor communiceren en samenwerken

Met collega’s, klanten, leveranciers, leerlingen, studenten en anderen communiceert u dagelijks. Daar heeft u natuurlijk wel de juiste apparatuur voor nodig. Switch faciliteert uw samenwerking en communicatie op maat. Zodat u altijd het meeste haalt uit uw investering.

Optimaal flexibel bellen met VoIP

Bellen kan met elke telefoon, maar een goede bereikbaarheid op de zaak gaat verder dan dat. Een telefooncentrale in de cloud is een ideale oplossing voor elk bedrijf dat optimale professionaliteit en flexibiliteit zoekt. Wij adviseren u graag over de beste VoIP-oplossing voor uw situatie.

Lees meer over telefonie

Indrukwekkende presentaties

Natuurlijk is vooral de inhoud van uw verhaal belangrijk. Maar een goede communicatieboodschap wordt nog krachtiger als u de juiste apparatuur hebt in uw vergaderzaal of klaslokaal. Van touchscreens tot beamers en van Apple TV tot WePresent: wij staan voor u klaar.

Lees meer over presentatiemiddelen

Online vergaderen

Inmiddels is het heel normaal geworden dat we online kunnen vergaderen en documenten realtime kunnen delen en bewerken. Met de juiste IT voor communiceren en samenwerken kan het heel eenvoudig. Switch zorgt dat u alles optimaal inricht, zodat online vergaderen efficiënt, veilig en beheersbaar kan voor iedereen.

Lees meer over online vergaderen

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.