Consultancy

De maatschappij verandert continu en voortdurende transformatie is van doorslaggevend belang om als organisatie succesvol te blijven. IT speelt daarin een belangrijke rol. Switch IT Solutions helpt u met het realiseren van een succesvolle strategie en de juiste skills van uw medewerkers.

Samen met Switch gaat u voor de slimme keuzes, gestroomlijnde processen en optimaal rendement uit de inzet van IT. Wij helpen u op basis van:

  • Consultancy
  • Projectmanagement
  • Trainingen

IT die past bij uw organisatie

Consultancy

Onze consultants beschikken over specifieke branchekennis en helpen u bij het vertalen van uw organisatiedoelstellingen naar IT. Switch adviseert u op het gebied van strategie en beleid, procesoptimalisatie en outsourcing.

Projectmanagement

Projectmanagement is een vak apart. Steeds vaker besteden organisaties deze verantwoordelijkheid gedeeltelijk of zelfs volledig uit. Onze adviseurs helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie.

Trainingen

Wij bieden trainingen aan waarmee uw medewerkers leren het maximale uit Office 365 te halen. Daarnaast zijn wij Apple Solution Expert en trainen wij onderwijsinstellingen in de omgang met Apple-leermiddelen.

Meer informatie over trainingen? Laat dan hier uw contactgegevens achter.

Onze partners