Veiligheid en continuïteit

Wilt u kunnen vertrouwen op een optimale beveiliging van uw data? En wilt u altijd en overal de beschikking hebben over uw gegevens?

Switch helpt u met het beveiligen en zeker stellen van uw data voor de continuïteit van uw organisatie. Met onze slimme IT-oplossingen bent u verzekerd van een veilige en toekomstbestendige IT-infrastructuur.

Binnen het thema Veiligheid en continuïteit bieden wij de volgende oplossingen:

  • Mobile Device Management (MDM)
  • Firewall
  • Back-up

Uitdagingen

Tegenwoordig willen uw medewerkers altijd en overal kunnen werken op de apparaten die zij zelf kiezen.

Beveiliging

Door de explosieve groei van (eigen) mobiele apparaten verliezen organisaties grip op hun beveiliging. Het gevolg? Risico’s op datalekken, virussen en malware.

Beschikbaarheid

24/7 werken vraagt om continue beschikbaarheid van data. Maar wat te doen als uw data niet meer toegankelijk zijn door een calamiteit? Uw processen komen stil te staan en dataverlies heeft enorme consequenties.

Wij bieden passende oplossingen voor een toekomstbestendige, veilige en flexibele IT-omgeving

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management (MDM) beheert u      – vanuit de cloud – alle mobiele apparaten in uw organisatie en beschermt u uzelf tegen datalekken.

Firewall

Met de inzet van een firewall realiseert u de eerste verdediging tegen aanvallers en indringers die willen toeslaan op uw netwerk.

Back-up

Onze back-up-oplossing zorgt ervoor dat uw data veilig worden gesteld. Online als een beheerde dienst en voor extra veiligheid aangevuld met een lokale back-up.

Wilt u meer informatie? Wij denken graag met u mee

Onze partners