Logistieke dienstverlening ontzorgt bij levering hardware

Het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) zocht in 2020 een nieuwe ICT-partner voor de levering van hardware, vooral Apple producten. Daarbij waren er speciale wensen voor de levering –onder andere uitgepakt en gegraveerd – bij de school op locatie. Bij een Europese aanbesteding viel de keuze op Switch IT Solutions als Apple Authorised Education Specialist (AAES).

De uitrol is soepel en snel verlopen. “Het team van Switch nam ons veel werk uit handen. Hun mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Dat merkten we bijvoorbeeld direct als er een klein probleempje ontstond, waarover niets was afgesproken. Dat heb je al snel bij zo’n groot project. Dan zorgden de mensen van Switch gewoon dat het direct werd opgelost. Dat is nou precies waar we vooraf op hoopten toen we een nieuwe partner zochten.”

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam (ruim 4000 leerlingen en 400 medewerkers) is een vernieuwende vakschool waar alles draait om media, design en technologie. De nieuwe technologieën volgen elkaar in hoog tempo op. Daarom wil de school de nieuwste mogelijkheden benutten in het onderwijs. Dat ervaren leerlingen als zij aan de slag gaan in de eigen fotografiestudio’s, videomontage-ruimtes of bijvoorbeeld de eigen geluids- of televisiestudio. Bij de grafische opleidingen wordt veel gewerkt met Apple-apparaten. Bij de game-opleiding en op andere plekken in de school wordt ook veel gewerkt met Windows-apparaten.

Lees er meer over in de referentiecase zie hier.