DIENSTEN

Switch Consultancy

IT die past bij uw bedrijf

De maatschappij verandert continu en voortdurende transformatie is van doorslaggevend belang om als bedrijf succesvol te blijven. IT speelt daarin een belangrijke rol. Switch IT Solutions helpt u controle te krijgen over de veranderende markt en een strategische koers voor de toekomst uit te stippelen. Onze business consultants beschikken over specifieke branchekennis en helpen u bij het vertalen van uw bedrijfsdoelstellingen naar IT.

Het resultaat? Slimmere bedrijfsprocessen en een hoger rendement uit de inzet van IT.

 

Switch Shop

IT die helpt 

Hardware is het fundament van uw IT-omgeving. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel. Het valt daarom niet mee om de juiste keuzes te maken. Wat hebben uw medewerkers nodig om prettig en efficiënt te kunnen werken? Welke bedrijfsprocessen moeten worden ondersteund? En – niet onbelangrijk – het moet ook nog betaalbaar zijn. Van aanschaf tot fulfillment, installatie en onderhoud; Switch adviseert u over de mogelijkheden en houdt rekening met uw strategische koers.

Ga naar onze webshop en bekijk ons uitgebreide assortiment.

 

Switch Solutions

IT die werkt

Wilt u altijd en overal kunnen werken? Beter en efficiënter kunnen communiceren met collega’s, klanten en relaties? En kunnen vertrouwen op een optimale beveiliging van uw data? Switch ondersteunt organisaties op alle mogelijke manieren bij het inrichten van een betrouwbare, flexibele en veilige IT-omgeving. Een fundament voor een optimaal presterende organisatie. Door het bedenken en implementeren van slimme IT-oplossingen voor de inrichting van uw infrastructuur, zoals: Wi-Fi, Office 365, Cloud-in-a-box en Mobile Device Management.

Met onze IT-oplossingen bent u klaar voor de toekomst.

 

Switch Services

IT die ontzorgt

Uw bedrijfsprocessen moeten continu doorlopen zonder omkijken naar IT. Dat vraagt om een optimaal werkende IT-omgeving, waarin iedereen uit de voeten kan. Maar hoe future proof uw IT-omgeving ook is, monitoren en onderhouden blijft noodzakelijk. Switch staat ook na de oplevering van een project voor u klaar. Beheer en support kunt u volledig aan ons overlaten, zodat uw organisatie zich kan richten op uw core business.

switch-model