E-procurement

Gemakkelijk en snel online (in)kopen

Hardware is het fundament van uw IT-omgeving. Echter, het inkopen van al die verschillende IT-producten is een hele klus. Het liefst wilt u dit volledig digitaal en zonder handmatige acties laten verlopen. Helemaal als u te maken heeft met meerdere locaties en bestellers. Wij helpen u met een eigen webshop waarmee u uw inkoopproces volledig digitaal kunt laten verlopen.

Impressie webshop

Online inkopen goed geregeld:

  • Gemakkelijk en snel bestellen via uw eigen webomgeving
  • Koppelen met uw inkoopsysteem
  • Inzicht in orders en statussen
  • Gebruikers aanmaken en verwijderen
  • Zelf rollen en rechten toekennen
  • Snel rapportages downloaden
Man logt in

Koppel uw inkoopsysteem aan onze webshop

Door gebruik te maken van een datakoppeling tussen uw inkoopsysteem en onze webshop kan uw inkoopproces een stuk efficiënter verlopen. Het koppelen gebeurt via een zogenoemde OCI, Open Catalog Interface. Wij bieden onder andere koppelingen aan met de (inkoop)systemen Basware en Proquro. Daarnaast is maatwerk voor uw inkoopsysteem uiteraard ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden

Eigen assortiment

Van het bestellen van laptops en tablets, tot monitoren en servers. Uw medewerkers kiezen uit de nieuwste devices of een door u samengesteld assortiment. Denk bijvoorbeeld aan geconfigureerde apparatuur of een selectie voor uw organisatie. Indien gewenst adviseren wij over uw assortiment.

Webshop op maat

We richten een webshop voor u op maat in met een uitgebreide zoekfunctie, slimme filtering en inzicht in orders, locaties en medewerkers. Dat allemaal in uw eigen huisstijl, zodat gebruikers zich na het inloggen direct thuis voelen.

Rechten en rollen

U stelt uw eigen rechten- en rollenstructuur in op de webshop, zodat medewerkers alleen kunnen bestellen waar u toestemming voor geeft. Een goedkeuringsflow behoort ook tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij de inrichting, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Logistieke dienstverlening

Selecteren en bestellen is één. Wij bieden aanvullende diensten voor het gebruiksklaar aanleveren van de hardware. Van bios instellen, imaging en het installeren van applicaties, tot graveren of stickeren. Wanneer u de hardware ontvangt, kunt u er direct mee aan de slag.