E-procurement

Gemakkelijk en snel online (in)kopen

Hardware is het fundament van uw IT-omgeving en het uitzoeken en het inkopen van al die verschillende IT-producten kan een hele klus zijn. Het liefst wilt u dit volledig digitaal en zonder handmatige acties laten verlopen. Helemaal als u te maken heeft met meerdere locaties en/of bestellers. Wij helpen u met een gepersonaliseerde webshop waarmee u uw inkoopproces volledig digitaal kunt uitvoeren, op precies de manier die u wilt. Inclusief een koppeling met uw inkoop- of servicemanagementsysteem.

Impressie webshop

Online inkopen goed geregeld:

  • Gemakkelijk en snel bestellen via uw eigen webomgeving
  •  Koppelen met uw inkoop en/of servicemanagementsysteem
  • Inzicht in orders en statussen
  • Aanmaken en inzien van retouren en reparaties
  • Gebruikersrollen en -rechten toekennen
  • Snel rapportages, pakbonnen en factuur downloaden
Man logt in

Koppel uw inkoopsysteem aan onze webshop

Door gebruik te maken van een webshopkoppeling tussen uw inkoopsysteem en onze webshop kan uw inkoopproces een stuk efficiënter verlopen. Het koppelen gebeurt via een zogenoemde OCI, Open Catalog Interface. Wij bieden onder andere koppelingen aan met de (inkoop)systemen Basware, Proquro, AFAS, Proactis en Proactive. Daarnaast is maatwerk voor uw inkoopsysteem uiteraard ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden

Eigen assortiment

Van het bestellen van laptops en tablets, tot monitoren en servers. Uw medewerkers kiezen uit de geselecteerde devices of een door u samengesteld assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een bundel van een laptop inclusief bijpassende accessoires en/of diensten. Zo heeft uw medewerker ruime keuze en kan deze niet de verkeerde keuze maken. Indien gewenst adviseren wij graag over uw assortiment.

Webshop op maat

We richten een webshop voor u in met modules, voorzien vaneen uitgebreide zoekfunctie, slimme filtering en inzicht in orders, locaties en medewerkers. Dat allemaal in uw eigen huisstijl, zodat gebruikers zich na het inloggen direct thuis voelen.

Rechten en rollen

Een rechten- en rollenstructuur kan ingesteld worden in de webshop, zodat medewerkers alleen kunnen bestellen waar u toestemming voor geeft of met een budget. Een goedkeuringsflow behoort ook tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij de inrichting, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Logistieke dienstverlening

Selecteren en bestellen is één. Wij bieden diverse aanvullende diensten voor het gebruiksklaar aanleveren van de hardware. Van bios instellen, imaging en het installeren van applicaties, tot stickeren en in de tas verpakt bij de gebruiker thuis afleveren. Wanneer u of uw gebruiker de hardware ontvangt, kan er direct mee gewerkt worden.