Even voorstellen: Tan Trinh, Projectmanager bij Switch

Tan Trinh is sinds kort Projectmanager bij Switch. Wij stellen hem graag aan u voor.

Tan heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven. Na zijn studie is Tan aan de slag gegaan bij HP als Projectmanager. Hier heeft hij onder andere printerparken vervangen en ‘Pay per Use’ contracten geïmplementeerd. Na HP is Tan gestart als franchisenemer.

Het begon met smoothies

In Hilversum had hij acht jaar lang zijn eigen smoothiebar. Hier verkocht Tan de meest verrukkelijke smoothies.

“Ik bereidde alles vers voor de neus van de klant. Klanten vertrokken met een glimlach op weg naar hun werk of studie. Dat was geweldig om te zien en gaf ontzettend veel voldoening. Toch mistte ik het contact en de samenwerking met collega’s. Daarom besloot ik na acht jaar mijn smoothiebar te verkopen.”

Traineeship bij Switch

Sinds 1 oktober is Tan in dienst bij Switch (waar genoeg collega’s zijn om mee samen te werken). Hij loopt mee met een ervaren Projectmanager om de fijne kneepjes van het vak op te frissen in het geheugen. Na zijn traineeship wordt hij verantwoordelijk voor B2B-projecten. Hierbij is hij vastbesloten om de verwachting van de klant waar te maken (het liefst boven verwachting).

Ik denk in oplossingen. Ik geloof dat als je hard en slim genoeg werkt, er altijd een oplossing te vinden is. Of dat nu een smakelijke smoothie of een succesvol project is, dat maakt niet uit. Het gaat om de voldoening van een tevreden klant.”

Eerste indruk

“Switch is een organisatie van ongeveer 100 medewerkers. Iedereen kent elkaar. Werknemers zijn geen nummers. Tegelijkertijd is Switch groot genoeg om klanten op een professionele manier te ondersteunen.”

 Wij wensen Tan heel veel plezier en succes!