Like to Share ON TOUR: alles over ICT en onderwijs

Technologische ontwikkelingen hebben een grote invloed op het onderwijs. Aan scholen de belangrijke taak om jongeren voor te bereiden op een wereld waarin we steeds meer digitaal leven, leren en werken. Een gebruiksvriendelijke en veilige werkomgeving die bestaat uit betrouwbare ICT-toepassingen draagt hieraan bij. Maar hoe realiseert u deze? Daarover gaan wij graag met u in gesprek tijdens de beurs Like to Share ON TOUR.

Like to Share ON TOUR

Like to Share ON TOUR is een beurs over de impact van technologie op onderwijs en bestaat uit een serie regiobijeenkomsten over ICT in het Onderwijs. Bezoekers zijn beslissers die zich oriënteren op de aanschaf en implementatie van producten en diensten die samenhangen met de volgende thema’s:

  • Leren met tablets
  • Digitaal en adaptief lesmateriaal
  • Leren en werken in de cloud
  • ICT in bedrijfsvoering
  • Code en computational thinking

Switch @ Like to Share ON TOUR

U ontmoet ons op dinsdag 10 oktober en donderdag 12 oktober op onze stand of tijdens een van onze workshops of presentaties. Als kennispartner voor het onderwijs wisselen wij graag met u van gedachten. Daarnaast stellen wij diverse kennisuitgaven over ICT in het Onderwijs beschikbaar. Denk aan een stappenplan voor de aanpak van uw laptop- of tabletproject of een whitepaper over de rol van ICT in gepersonaliseerd en digitaal leren.

Bekijk het programma van dinsdag 10 oktober in Castellum Hoge Woerd, De Meern
Bekijk het programma van donderdag 12 oktober in De Cantharel, Apeldoorn

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.