Groevenbeek College kiest bij aanbesteding voor Switch

Het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo en Putten kiest Switch IT Solutions als vaste partner voor de levering van apparaten zoals laptops, tablets, iPads en desktop PC’s voor leerlingen en medewerkers van de school. Dit is het resultaat van een Europese aanbesteding.

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. De scholengemeenschap heeft twee locaties in Ermelo en Putten met in totaal bijna 3000 leerlingen en ongeveer 160 medewerkers.

Moderne leeromgeving

Leerlingen en docenten werken in een moderne leeromgeving waarin effectief gebruik wordt gemaakt van digitale leermiddelen om onderwijskundige doelen te realiseren. Zoals het geven van activerend en uitdagend onderwijs, rekening houden met verschillen tussen leerlingen en het geven van directe feedback. Alle medewerkers en leerlingen werken met devices zoals laptops, tablets en iPads.

Minicompetities

Voor de aanschaf van deze hardware (en bijbehoren artikelen zoals toetsenborden, adapters en insteekhoezen) zocht de scholengemeenschap enkele vaste leveranciers. Bij de Europese aanbesteding zijn vier partijen gekozen die voor leveringen in minicompetities een aanbod doen.