Hardware en fulfilment

Hardware is het fundament van uw IT-omgeving. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel. Het valt daarom niet mee om de juiste keuzes te maken. Welke tools heeft uw organisatie nodig om prettig en efficiënt te kunnen werken? Welke processen moeten worden ondersteund? En – niet onbelangrijk – het moet ook nog betaalbaar zijn. Van aanschaf tot fulfilment, reparatie en onderhoud; Switch regelt het allemaal en adviseert u over de mogelijkheden in lijn met uw strategische koers.

Samen met Switch gaat u voor de beste tools om meer gedaan te krijgen. Wij helpen u op basis van:

  • Webshop
  • Financiering van devices
  • Fulfilment
  • Reparatie
  • Klantenservice

De beste tools om meer gedaan te krijgen

Webshop

In onze afgeschermde webshopomgeving krijgen geautoriseerde bestellers toegang tot uw productassortiment. Bestellingen worden geplaatst in één systeem en zijn voor u inzichtelijk. Indien gewenst koppelen wij de webshop eenvoudig aan uw bestaande ERP- of inkoopsysteem.

Financiering van devices

Switch biedt diverse financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van devices, zoals gespreide betaling en lease. Wij nemen de administratieve afhandeling (communicatie, administratie en incasso) uit handen. Zo kan uw organisatie zich richten op de corebusiness.

Fulfilment

Switch helpt u graag met het gebruiksklaar aanleveren van de hardware. Van bios instellen, imaging en het installeren van applicaties, tot graveren of stickeren. Wanneer u de hardware ontvangt, kunt u er direct mee aan de slag.

Reparatie

Wanneer een apparaat defect is, zorgen wij voor de reparatie ervan. Het apparaat wordt op locatie gerepareerd of opgehaald en weer teruggebracht. U ontvangt de actuele status van de reparatie. Daarnaast is deze altijd inzichtelijk via de webshop.

Klantenservice

Bestellers kunnen bij onze klantenservice terecht met alle vragen over hun bestelling, levering en reparatie. Of het nou gaat om een vraag over een instelling of het aanmelden van een defect apparaat: uw organisatie heeft hier geen omkijken naar.

Studywise: Laptops en tablets voor leerlingen en studenteN

Binnen het onderwijs bieden wij het concept Studywise. In de webshop van Studywise kunnen leerlingen en ouders devices, accessoires en garantiepakketten bestellen. Om digitaal onderwijs voor iedereen mogelijk te maken, biedt Studywise diverse betalingsmogelijkheden aan. Als school wordt u volledig ontzorgd. Onze  klantenservice is het aanspreekpunt voor alle vragen van leerlingen en ouders.

Meer weten? Lees meer over Studywise of ga naar de webshop.

Studywise

Wilt u meer informatie? Wij denken graag met u mee

Onze partners