IT Services

Geen omkijken naar uw IT-omgeving

Een stabiele IT-omgeving is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. U moet er blindelings op kunnen vertrouwen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. En u wilt er geen omkijken naar hebben. Switch zorgt voor een betrouwbare en veilige IT-omgeving, ook na de oplevering van een project. Beheer en support kunt u volledig aan ons overlaten. Zo kunt u zich helemaal concentreren op uw corebusiness.

Melkboer ondersteunt door IT in zijn werk

De voordelen

  • Vaste kosten per maand
  • Onderhoud en beheer uitbesteden
  • Eén aanspreekpunt voor uw medewerkers
  • Focus op uw kernactiviteiten
  • IT zonder zorgen

IT: een zorg minder

Onze specialisten van de Servicedesk zijn uw eerste aanspreekpunt bij een probleem of storing. Zij monitoren uw systeem en gaan direct aan de slag om uw vraag op te lossen. U krijgt precies de ondersteuning waar uw situatie om vraagt. Van het aanmaken van gebruikers en resetten van wachtwoorden tot het beantwoorden van technische vragen en het verhelpen van storingen. Dat is een hele zorg minder.

Jongemannen monitoren de situatie

Monitoring

Switch zorgt voor continu beheer, monitoring en periodiek onderhoud van uw IT-omgeving. Wij houden uw netwerk dag en nacht in de gaten en weten precies wat er gebeurt. Door goede monitoring lossen we snel en doelgericht zaken op. Of beter nog: we kunnen problemen voorkomen, zodat uw organisatie blijft draaien.
Lees meer over monitoring >

Support op locatie

Onze ondersteuning gaat verder dan het opzetten van een Servicedesk voor vragen van eindgebruikers. We komen ook op locatie. Want het kan soms heel handig zijn dat een systeembeheerder of netwerkspecialist persoonlijk langskomt voor onderhoud van uw netwerk en ondersteuning van medewerkers.
Lees meer over support op locatie >

Beheer op afstand (remote beheer)

Het beheer van een IT-omgeving wordt steeds complexer. Onze experts voeren het beheer op afstand uit en nemen u veel zorg uit handen. U hoeft niet meer na te denken over zaken als patches en updates, want wij zorgen ervoor dat uw omgeving feilloos blijft functioneren.
Lees meer over beheer op afstand >

Impressie man op de Servicedesk

24/7 ondersteuning

U heeft misschien geen standaardwerktijden, maar u bent wel afhankelijk van het optimaal functioneren van uw IT-omgeving. Dan is het handig, zelfs noodzakelijk, dat u altijd iemand kunt bellen in het geval van een storing. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, ook ’s nachts en in het weekend. Zo weet u zeker dat uw processen altijd door kunnen gaan.
Lees meer over 24/7 ondersteuning >