Koninklijke Auris Groep kiest voor Switch

Na een Europese aanbesteding heeft Koninklijke Auris Groep gekozen voor Switch IT Solutions als hardwareleverancier. Het gaat bij deze gegunde opdracht om devices (desktops, laptops, monitoren, randapparatuur) en een breed scala aan IT-dienstverlening om de werkplekken binnen Auris optimaal in te richten.

Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met horen, spreken of taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft onderwijs. Hiertoe bestaat de organisatie uit een deel dat zich richt op het verlenen van zorg en een deel dat zich richt op het verzorgen van onderwijs. Onder Auris vallen enkele tientallen locaties: scholen voor speciaal onderwijs, scholen voor speciaal voortgezet onderwijs, ambulante diensten, audiologische centra en zorglocaties. Een goede werkplek is van groot belang om de cliënten en leerlingen van Auris optimaal te kunnen ondersteunen. Vanuit de Ondersteunende Diensten in Rotterdam worden deze locaties ondersteund.

Flexibele IT-partner die meedenkt en adviseert

Voor de aanbesteding had Auris diverse gunningscriteria opgesteld waarop de deelnemers werden geanalyseerd. Na grondige analyse bleek dat Switch de meest aansprekende inschrijving had gedaan. Switch is de flexibele IT-partner die met Auris meedenkt en adviseert over diverse zaken.

De vele referenties die Switch heeft in het onderwijs en het gespecialiseerde team dat advies kan geven waar nodig, speelden ook een belangrijke rol bij de gunning van deze aanbesteding.