Laat uw leerlingen meedoen met IJSO 2019

De IJSO is een wedstrijd op het gebied van science voor havo- en vwo-leerlingen van vijftien jaar of jonger. Meedoen aan de IJSO kan leerlingen helpen bij het maken van een geschikte profielkeuze.

Volgend jaar (december 2019) vindt de IJSO in Qatar plaats. Blinken uw leerlingen uit in de bètavakken? Laat ze meedoen aan de Junior Scienceolympiade. Wie weet vertegenwoordigen zij Nederland op de 16e International Junior Science Olympiad in Qatar. Het is niet alleen uitdagend en spannend, ze leren ook leeftijdgenoten kennen die óók uitblinken in een vak.

De nationale en internationale olympiades

De landelijke voorronde van IJSO 2019 vindt plaats van 25 maart t/m 5 april 2019.

Na de landelijke voorronde, vindt er een landelijke eindronde plaats op 21 juni 2019. Hieruit worden zes leerlingen geselecteerd voor het internationale team dat reist naar Qatar voor de internationale olympiade.

Switch IT Solutions en IJSO

Switch is als trotse sponsor verbonden aan de IJSO en wil hiermee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen.

Meer weten?

De poster over de IJSO 2019 komt naar uw school, samen met het olympiadepakket. Daarnaast vindt u meer info op: http://ijsonederland.nl/voorronde/aanmelden