Uw laptop- of tabletproject uitbesteden

Onderwijs: uw
laptop- of tabletproject uitbesteden

Aan de slag met devices in uw school! Maar hoe?

De overstap op het leren en werken met tablets en laptops op school, daar komt veel bij kijken. Hoe vliegt u dit project aan en waar moet u allemaal aan denken? Geen zorgen! Switch heeft veel ervaring met deze klus en neemt uw laptop- of tabletproject volledig uit handen. Van het realiseren van een gebruiksvriendelijke webshop tot de communicatie met ouders en leerlingen. Wij helpen u graag.

Leerlingen werken op verschillende devices

Succesvol 1-op-1 onderwijs met Switch

 • 30 jaar ervaring binnen het onderwijs
 • Laptops en tablets van A-merken tegen scherpe prijzen uit voorraad
 • Ondersteuning op maat: altijd een passende laptop voor de leerling / opleiding
 • Eén aanspreekpunt voor uw gehele project
 • Volledige ontzorging voor uw school, inclusief bruikleenovereenkomst
 • Devices en uw IT-omgeving gaan hand in hand
 • Een eigen webshop met diverse betaalmethodes

Lees meer (Apple)

Lees meer (Microsoft)

Werken en leren op afstand: hoe verzorg je onderwijs op afstand?

 • Hoe richt je uw onderwijs in?
 • Leren op afstand starten voor ouders en voogden? Klik hier
 • Hoe Online toetsen?
 • Hoe geef je instructies op afstand?
 • Hoe werk je samen met zowel collega’s als de leerlingen?
 • Welke digitale middelen kun je inzetten?
Kapotte iPad
Kapotte iPad

Service en garantie

Wanneer een apparaat defect is, zorgen wij voor de reparatie. Het apparaat wordt thuis opgehaald en teruggebracht of wij verhelpen het probleem op school. Er worden statusupdates van de reparatie verstuurd, zodat de eigenaar altijd op de hoogte is.

Vrouw gooit geld in spaarpot
Vrouw gooit geld in spaarpot

Financiering

De aanschaf van een device is voor ouders en verzorgers vaak een forse investering. Daarom biedt Switch twee betalingsmogelijkheden: gespreid betalen of leasen. Wij nemen daarbij alle administratieve ver-werking (communicatie, administratie en incasso) uit handen.

Vader en dochter glimlachen
Vader en dochter glimlachen

Een eigen webshop

Speciaal voor uw school richten wij een webshop in. Leerlingen bestellen hier gemakkelijk devices en toebehoren, zoals accessoires en garantiepakketten. U bepaalt hoe de toegang tot de webshop wordt ingericht, open of afgeschermd.

Man legt randvoorwaarden uit op papier
Man legt randvoorwaarden uit op papier

Voorbereiding en randvoorwaarden

Voor de realisatie van uw laptop- of tabletproject hanteren wij een professionele en bewezen project-aanpak. De start van een geslaagd project is een gezamenlijke kick-off. Hierin bepalen we onder andere de scope & randvoorwaarden en bestelperiode en uitlevermoment(en).

Man legt randvoorwaarden uit op papier
Man legt randvoorwaarden uit op papier

Assortiment en advies

Van laptops, tablets en accessoires tot garantie en service; u kunt kiezen voor de nieuwste devices of een door u samengesteld assortiment. Denk bijvoorbeeld aan geconfigureerde apparatuur. Omdat wij merk-onafhankelijk zijn, geven wij een objectief advies over de keuze voor de juiste hardware.

Ouders kijken samen naar laptop
Ouders kijken samen naar laptop

Communicatie met ouders en leerlingen

Studywise is ons merk en het gezicht voor ouders, verzorgers en leerlingen. Wij nemen hiermee alle communicatie uit handen. Van webshop tot ouderavond en duidelijke e-mails met relevante info en updates. Daar heeft u als school dus geen omkijken naar.

Man pakt pakketje
Man pakt pakketje

Logistieke diensten

Wij helpen u graag met het gebruiksklaar aanleveren van de hardware. Van BIOS instellen, imaging en het installeren van applicaties, tot graveren of stickeren en leveren in een hoes. Wanneer de hardware wordt uitgeleverd, kunnen leerlingen er direct mee aan de slag.

Echt alles geregeld voor uw project

Echt álles geregeld

Uw school gaat met devices aan de slag en Switch voert uw laptop- of tabletproject uit. Van de realisatie van uw webshop op maat en de communicatie met ouders en verzorgers, tot een soepele uitlevering en nazorg. Wilt u weten wat er allemaal bij de invoering van devices komt kijken?

Vraag uw handboek aan

Communicatie met ouders en leerlingen

Van ouderavond tot email

Studywise is ons merk voor het uitbesteden van uw laptop- en tabletproject én het gezicht voor ouders, verzorgers en leerlingen. Wij nemen hiermee alle communicatie met ouders en verzorgers uit handen. Van ouderavond tot duidelijke e-mails met relevante info en updates. Daar heeft u als school dus geen omkijken naar. Het Studywise klantenserviceteam beantwoordt alle vragen over het bestellen, betalen, de bezorging, garantie en reparatie. Het resultaat? Een succesvolle overstap op digitaal onderwijs.

Naar de Studywise Shop

Kennisnet Entree Federatie

Met één login toegang tot de webshop

Studywise is gebruiksvriendelijk, klantgericht, herkenbaar en veilig. Als school staat u op een zorgvuldige omgang met gegevens van leerlingen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor toegang tot de webshop. U bepaalt of er wel of geen gegevensuitwisseling tussen Studywise en de bestellers plaatsvindt. De webshop kan worden gekoppeld aan de Entree Federatie van Kennisnet.