BYOD: bring your own device

Zelf een apparaat meenemen om te werken op het gezamenlijke netwerk, daar staat BYOD voor. Eigenlijk spreken we liever van ‘choose your own device’, want bij voorkeur biedt u zelf een bestelportaal aan met goedgekeurde apparaten voor uw medewerkers om uit te kiezen. Of dat nu Apple of Windows is. Switch denkt graag mee over ICT optimaal inzetten voor uw organisatie

BYOD policy/protocol: volledig overzicht

Een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en veilige werkomgeving, daar gaat het om. Daarom adviseren wij om uw medewerkers te laten kiezen uit devices die al volledig geïnstalleerd zijn in uw netwerkomgeving. Het beheer voert u op deze manier zeer eenvoudig uit. Switch ontzorgt u volledig met CYOD dienstverlening . Denkt u aan laptops in de tas inclusief accessoires en het plakken van screen protectors op smartphones en een instructie in de doos (mét uw logo) voor uw medewerkers.  Zelfs de uitrol op locatie inclusief instructie en inname van de oude apparaten kunnen wij voor u verzorgen.

 

Hoe gaat het in de praktijk

In de basis wilt u misschien dat uw medewerkers alles kunnen met hun device. Maar uit onze ervaring weten we dat het soms verstandig is om bepaalde zaken af te schermen voor gebruikers. We adviseren u ook graag op het gebied van security, wat tegenwoordig zeer belangrijk is. Mogen uw medewerkers bijvoorbeeld de camera op hun telefoon ook privé gebruiken? Aan de hand van dit soort vragen stellen we samen met u een BYOD policy op, waarbij we ook de (gebruikers)voorwaarden voor een BYOD vergoeding op een rij zetten. Uiteraard kijken we ook naar de netwerkinrichting van uw organisatie, om de uitrol vloeiend te laten verlopen.

Switch is dé partner voor bedrijven en organisaties die verder willen komen met ICT als hulpmiddel. De zorg voor techniek, ICT en alle randvoorwaarden nemen wij (waar nodig) uit handen. Zo houdt u focus op het belangrijkste: groeien en samenwerken.

 

Wij laten ICT werken voor uw organisatie. Concreet betekent dit het volgende:

  • Hulp bij het maken van de juiste keuzes
  • Advies over wet- en regelgeving en ICT
  • Inrichting van uw ICT-infrastructuur
  • Eén online platform met alles om te kunnen werken
  • Een zorgeloze overstap naar passende apparatuur in uw organisatie
  • Professionalisering/training van uw mensen
  • Beheer en support van ICT