ONDERWIJS

Leren op maat, resultaatgericht (samen)werken en kostenbeheersing: allemaal speerpunten in het onderwijs van vandaag. Met slimme, toekomstbestendige oplossingen helpt Switch uw organisatie mee te bewegen met deze veranderende wereld. We hebben niet alleen van verstand van IT, maar ook van uw specifieke branche: het onderwijs. Met deze kennis creëren wij het fundament voor een IT-omgeving waar uw medewerkers, docenten en leerlingen efficiënt en gemakkelijk kunnen werken én samenwerken.

Doordachte IT-oplossingen helpen uw organisatie vooruit en geven u de ruimte om u te concentreren op het onderwijs. Switch helpt u bijvoorbeeld bij:

  • Het vertalen van uw onderwijsvisie naar IT-beleid
  • Het realiseren van een leer- en werkomgeving die altijd en overal beschikbaar is
  • Het verbeteren van (onderlinge) samenwerking tussen leerlingen en leerkrachten

Studywise

Het fundament voor digitaal onderwijs

Uitdagend en succesvol onderwijs kan niet zonder gebruik van IT. Veel scholen vragen zich af of hun digitale leeromgeving wel op orde is. Kunnen alle docenten er goed mee overweg? Hoe voorzie je leerlingen van het juiste device? En wat doe je als hun tablet of laptop kapot gaat? Studywise neemt deze zorg graag uit handen. Met een passend IT-beleid, doordachte IT-oplossingen, trainingen op maat en een uitstekende service.

WAARMEE KAN STUDYWISE UW SCHOOL HELPEN?

  • Studywise Consultancy
  • Studywise Shop
  • Studywise Solutions
  • Studywise Services

45 scholen en meer

Tot nu toe werken al meer dan 45 scholen in heel Nederland met Studywise. Bent u de volgende?

Voor meer informatie gaat u naar www.studywise.nl of kunt u contact opnemen met ons opnemen via 0900 – 235 7948 of info@studywise.nl. Onze adviseurs komen graag naar uw onderwijsinstelling om de mogelijkheden te bespreken.

APPLE IN HET ONDERWIJS

Apple Solutions Expert

Apple heeft Switch IT Solutions gecertificeerd voor de status ‘Apple Solutions Expert’ (ASE) voor het onderwijs. Deze certificering houdt in dat wij zijn gespecialiseerd in het onderwijs en alles weten van de producten, diensten en oplossingen van Apple. Door continue bijscholen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT en onderwijs.

Wat betekent dit voor u

Als Solutions Expert Education versterken wij uw school met onze Apple-oplossingen. Naast de verkoop van het complete pakket, helpen wij u ook bij de integratie in uw onderwijsinstelling.

Onderwijs laptop

girl_laptop

OFFICE 365

Office 365 voor het onderwijs

Office 365 in het onderwijs is een veilige oplossing om vanaf elke locatie toegang te hebben tot e-mail en agenda’s, Office Web Apps, chatberichten, vergaderingen en bestandsdeling voor iedereen binnen uw onderwijsinstelling. Office 365 breidt de kracht uit van de Office-programma’s die u al kent en gebruikt doordat u hiermee slimmer kunt communiceren en samenwerken.

Gratis voor studenten

Studenten van vandaag zijn de medewerkers van morgen. Microsoft vindt het belangrijk dat juist onze toekomstige generatie is voorbereid met de technologie die ze later ook in het werkende leven nodig zullen hebben. Daarom is Office 365 ProPlus gratis voor alle studenten.

Volledige versie

ProPlus biedt studenten de middelen die hen helpen om op een efficiënte manier te communiceren en samen te werken. Dit gaat van toegang hebben tot opdrachten in gedeelde werkomgevingen tot het synchroniseren van notities in OneNote.

Daarbij krijgen ze de volledige versie van de bekende Office-programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Bij deze Office 365 ProPlus-licentie krijgt een student de mogelijkheid om de software op maximaal vijf pc’s of Mac’s en vijf mobiele apparaten zoals een iPhone- of Android-smartphone te installeren.

Surface Pro 3

DE TABLET DIE JE LAPTOP KAN VERVANGEN

De meest draagbare Surface beschikt over een Quad-Core InteI®-processor en Windows Pro en is krachtig genoeg om de bureau bladsoftware uit te voeren die je nodig hebt om productief te blijven.

Het beste van een tablet

Een snel reagerend, helder aanraakscherm, stereoluidsprekers met Dolby®-audio en twee 1080p-camera’s. Videovergaderen en films kijken gaat beter dan ooit.

DUN, LICHT EN VEELZIJDIG

Surface Pro 3 weegt slechts 622 gram en is 9 mm dun. Daarmee combineert het het beste van een dunne, lichte tablet met een aanraakscherm met hoge resolutie en een lange acculevensduur die eenvoudig in een laptop kan worden getransformeerd wanneer je het nodig hebt.

Natuurlijk schrijven: Werk beter met een pen

Met Surface-pen kun je intuïtief documenten en creatieve bestanden markeren, notities in je eigen handschrift maken en elektronische handtekeningen verzamelen.