Online vergaderen

Afstand overbruggen met beeldbellen

Online vergaderen is flink in opkomst. Logisch, want het bespaart reistijd en fileleed. Niet iedereen hoeft immers naar één plek te komen. In deze tijd niet meer weg te denken door de toenemende internationalisering en vraag om efficiëntie. Wat levert beeldbellen op en hoe richt ik dit goed in, zodat iedereen in mijn organisatie succesvol online kan vergaderen?

Online vergaderen goed geregeld:

  • Anytime, anyplace anywhere vergaderen
  • Chatten, online vergaderen en uw scherm delen
  • Hogere productiviteit van uw medewerkers
  • Beschikken over de nieuwste technologieën
  • Efficiënt samenwerken met collega’s
  • Veilig en beheersbaar
Collega's houden videoconferentie

Niet meer weg te denken

Online vergaderen is niet meer weg te denken. Videoconferenties worden steeds vaker ingezet binnen het onderwijs, bedrijfsleven en de zorg. Beeldbellen wordt toegepast voor het leggen van verbindingen met klaslokalen over de hele wereld, het altijd en overal bereikbaar zijn voor een kort overleg of zorg op afstand.

Online vergaderen succesvol inrichten

Tegenwoordig zijn medewerkers gewend aan het gebruik van digitale apparatuur en communiceren op afstand. Maar voordat iedereen met beeldbellen aan de slag kan, moet dit goed worden ingericht in uw organisatie. Waarschijnlijk heeft u hiervoor niet de kennis en expertise in huis.

Met alleen software zoals Skype bent u er nog niet. De perfecte videoconferentie wordt mogelijk door software, devices en verbindingen perfect op elkaar af te stemmen. Deze elementen vormen samen het fundament van een optimale gebruikerservaring.