Online vergaderen

Afstand overbruggen met beeldbellen

Online vergaderen is niet meer weg te denken in ons leven. Logisch, want het bespaart reistijd en fileleed. Niet iedereen hoeft immers naar één plek te komen. Door de toenemende internationalisering, vraag om efficiëntie en natuurlijk de bekende pandemie weten we allemaal dat het prima kan. Maar wat levert beeldbellen op voor uw organisatie en hoe richt u dit goed in, zodat iedereen succesvol online kan vergaderen? Daar helpen wij u bij.

Online vergaderen goed geregeld:

  • Anytime, anyplace anywhere vergaderen
  • Chatten, online vergaderen en uw scherm delen
  • Hogere productiviteit van uw medewerker
  • Beschikken over de nieuwste technologieën
  • Efficiënt samenwerken met collega’s
  • Veilig en beheersbaar
Collega's houden videoconferentie

Niet meer weg te denken

Online vergaderen is niet meer weg te denken. Videoconferenties (of conference calls, zoals ze ook wel worden genoemd) worden steeds vaker ingezet binnen het onderwijs, bedrijfsleven en de zorg. Beeldbellen wordt toegepast voor het leggen van verbindingen met klaslokalen over de hele wereld, het altijd en overal bereikbaar zijn voor een kort overleg of zorg op afstand.

Conference calls opzetten

Er is allerlei software en hardware beschikbaar voor conference calls: Microsoft Teams, iPhones, webcams, Google Meet, hoofdtelefoons met microfoon, Zoom… welke kiest u om de ideale conference calls op te zetten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn en denken mee over de beste optie voor uw situatie.

Online vergaderen succesvol inrichten

Tegenwoordig zijn medewerkers gewend aan het gebruik van digitale apparatuur en communiceren op afstand. Maar voordat iedereen met beeldbellen aan de slag kan, moet dit goed worden ingericht in uw organisatie. Waarschijnlijk heeft u hiervoor niet de kennis en expertise in huis.

Met alleen software zoals Skype bent u er nog niet. De perfecte videoconferentie wordt mogelijk door software, devices en verbindingen perfect op elkaar af te stemmen. Deze elementen vormen samen het fundament van een optimale gebruikerservaring. Daarvoor bent u bij Switch aan het juiste adres.