Online werkplek

Op zoek naar werkplekken die altijd, overal, veilig en snel beschikbaar zijn?

Switch helpt u met de realisatie van uw online werkplek. Of u nu een totaaloplossing voor al uw applicaties zoekt, of een deel daarvan. Wij koppelen applicaties en locaties aan elkaar en maken deze beschikbaar voor uw organisatie. Uiteraard op basis van de gewenste rechten en rollen.

Binnen het thema Online werkplek bieden wij de volgende oplossingen:

  • Office 365
  • Cloud desktop
  • Private cloud

Waarom een online werkplek?

Werken op kantoor verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en mobiel werken wordt populairder. De cloud is de uitstekende plek om data en applicaties te benaderen.  De redenen op een rijtje:

  • Overal toegang tot data en applicaties
  • Flexibel en schaalbaar: betalen naar gebruik
  • Geen belasting op uw organisatie door het nodige onderhoud en upgrades
  • Betere beveiliging: data in de cloud in plaats van op een device

Wij bieden passende oplossingen voor uw online werkplek

Online werkomgeving

Met onze online werkomgeving heeft u altijd en overal toegang tot uw applicaties, e-mails en data. U logt één keer in en werkt vanuit een gepersonaliseerde omgeving, inclusief uw vertrouwde Office-apps.

Office 365

Met Office 365 kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (pc, Mac en tablet) met uw programma’s en bestanden werken en zijn deze altijd up-to-date.

Cloud desktop

Cloud desktop vertegenwoordigt een complete desktop in de cloud. Wij richten uw virtuele kantooromgeving in op onze servers. Ook zorgen we voor de nodige autorisatie.

Private Cloud

Wij creëren een cloudomgeving op maat. De applicaties en data binnen uw Private cloud zijn alleen toegankelijk voor eigen medewerkers. U weet hierdoor precies wie er toegang heeft.

Wilt u meer informatie? Wij denken graag met u mee

Onze partners