OOZ gunt hardwarecontract aan Switch IT Solutions

OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) gaat haar gebruikershardware de komende jaren afnemen bij Switch IT Solutions uit Enschede. Het gaat om desktops, laptops, tablets, monitoren en randapparatuur. Switch gaat de hardware leveren aan de scholen en het bedrijfsbureau in combinatie met uitgebreide servicemogelijkheden. Hierin treedt de ICT-dienstverlener op als trusted advisor die persoonlijk contact onderhoudt met de scholen en adviseert over producten, leveringen, installatiewensen en services.

Switch gaat de scholen van OOZ ontzorgen middels het gebruiksklaar opleveren van devices door deze te voorzien van een image, te plaatsen, aan te sluiten en aan te melden in het netwerk. Hierbij wordt oude hardware gecertificeerd afgevoerd inclusief dataverwijdering. Daarbij verleent Switch support, garantie en on-site service.

Het contract werd op locatie in Zwolle getekend door Kees Elsinga, voorzitter College van Bestuur van OOZ en Christie Eijkelkamp, Commercieel & Operationeel directeur van Switch IT Solutions.

Links: Christie Eijkelkamp, rechts: Kees Elsinga

Over OOZ

OOZ bestaat uit 37 scholen. Leerlingen volgen primair, voortgezet of speciaal onderwijs. In Zwolle, Dalfsen, Hattem, Ommen, Dedemsvaart, Elburg, Nieuwleusen, Lemelerveld en Wijhe werken de leerkrachten met ouders en partners iedere dag aan onderwijs op maat. OOZ  kent een grote diversiteit aan scholen en onderwijsprogramma’s. OOZ biedt onderwijs van de toekomst: onderwijs, waarmee de leerling van vandaag een basis wordt geven voor de wereld van morgen. Dat is onderwijs waar talent alle ruimte krijgt en waar persoonlijke ontwikkeling en maatwerk de hoofdrol spelen.