Overheid

Digitale transformatie overheid: op naar 24/7 dienstverlening

Als overheid in de digitale transformatie beweegt u in een snel veranderende omgeving met grote complexiteit. Burgers en bedrijven verwachten steeds meer. Zij willen 24/7 zaken met u kunnen doen, waar ook ter wereld. Aan de andere kant heeft u te maken met bezuinigingen en vraagstukken rondom veiligheid en privacy. Daarnaast werkt u steeds intensiever samen in verschillende ketens. Dit alles vraagt om een doordachte inzet van IT.

Wat heeft u nodig?

Het antwoord is een veilige werkomgeving die bestaat uit gemakkelijk bruikbare, betrouwbare IT-toepassingen. Die ondersteunen en faciliteren uw dienstverleningsprocessen.

Switch neemt deze zorg uit handen. Onze IT-oplossingen helpen u met de realisatie van een toekomstbestendig platform, optimale dienstverlening en een effectieve organisatie. Wat de huidige staat van uw IT-inrichting ook is, wij helpen u verder op een manier die bij u past. Samen geven we de digitale transformatie vorm voor uw overheidsorganisatie.

Vrouw werkt thuis dankzij slimme it

Flexibeler en mobieler werken

Op basis van onze expertise creëren wij innovatieve werkplekken waarmee iedereen altijd en overal kan werken én samenwerken op de meest veilige manier mogelijk. Niet alleen intern, maar ook steeds meer in ketens met externe partners. Samen met u zorgen wij voor de vergroting van de efficiëntie van uw medewerkers en mogelijkheden om flexibeler en mobieler te werken. Via single sign-on maken we het iedereen zo makkelijk mogelijk, maar wel veilig.

Binnen het gebouw van een overheid

Een greep uit onze dienstverlening

Wij faciliteren overheden met slimme IT voor een veilig platform, optimale dienstverlening en effectieve organisatie. Niet alleen de inrichting van uw IT-omgeving wordt door Switch verzorgd. Wij helpen u ook door het beheer en onderhoud van uw IT, het gebruiksklaar uitleveren van devices voor uw medewerkers, advies over de vertaling van uw visie naar IT en het trainen van uw mensen. Lees hieronder meer over onze dienstverlening:

Beheer en support

Switch beheert en onderhoudt uw IT-omgeving. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige IT-omgeving, dag en nacht, ook na de oplevering van een project. Zo kunt u zich concentreren op uw dienstverlening.

Hardware gebruiksklaar bij u op locatie

Switch adviseert over de best passende hardware voor uw innovatieve werkplek. Wij leveren de hardware gebruiksklaar uit en ontzorgen u volledig bij het bestellen, betalen, leveren, registreren en repareren.

IT-oplossingen

Wij realiseren efficiënte en effectief ingerichte IT die past binnen de snel transformerende wereld. In de digitale transformatie voor uw overheid zorgen wij voor een veilige en schaalbare IT-omgeving. Zodat u veilig kunt werken met mobiele devices.

Consultancy en training

Wij adviseren over de ontwikkeling van een doelgericht IT-beleid en trainen uw medewerkers in de omgang met digitale middelen. Denk aan training over de omgang met Apple devices of hoe uw eindgebruikers het maximale uit Office 365 kunnen halen.

 

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.