Fortinet Advanced Partner

Switch krijgt hoge Advanced Partner status van Fortinet

Netwerk security specialist Fortinet heeft Switch de Advanced Partner status toegekend. Daarmee treedt Switch toe tot een selecte groep Advanced Partners die het gebruik van de Fortinet oplossingen optimaal adviseren, implementeren en ondersteunen. Maar voor klanten van Switch heeft dit nog meer voordelen.

Voordelen nieuwe partnerstatus

Switch is al jaren Fortinet partner waarvan de status in mei is verhoogd. Voor klanten is dit allereerst een bevestiging dat zij kunnen rekenen op de best mogelijke ondersteuning bij de inzet en gebruik van security oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Fortinet firewalls, Forti NAC, VPN of oplossingen voor switches, web gateways of ‘endpoint’ controle.

Naast de kwalitatieve voordelen, kan Switch als Advanced Partner ook zeer gunstige prijzen bedingen voor klanten.

 

Daarnaast zal Switch nog interessanter zijn om zaken mee te doen  voor organisaties die aanbesteden of bedrijven die hoge eisen stellen aan continuïteit, stabiliteit en security. Met de Fortinet Advanced partnerstatus is de klant er zeker van dat de hoogste certificeringen en examens zijn behaald en hiermee diepgaande kennis van het portfolio aanwezig is. Kortom Fortinet en Switch bieden de ultieme oplossing voor iedere klant en uitdaging.

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.