Switch IT Solutions heeft al jarenlang een goede samenwerking met HPE.

In samenwerking bieden wij passende oplossingen voor iedere branche, zoals:

  • HPE Nimble Storage dHCI: Intelligente, zelfbeherende storage waarmee u tijd vrijmaakt voor de innovatie van uw bedrijf. HPE’s nieuwe intelligente platform verbindt de flexibiliteit van converged met de eenvoud van HCI.
  • HPE GreenLake: De controle en veiligheid van een on-premise datacenter, maar met het flexibele pay-per-use model van cloud. U krijgt de vrijheid om te kiezen waar die infrastructuur staat, hoe en door wie die beheerd wordt en welk supportniveau u wenst.
  • HPE Primera: De nieuwe standaard voor bedrijfskritische workloads. 100% beschikbaarheid, gegarandeerd. Extreem schaalbaar. Uiterst eenvoudig beheer én intelligentie die problemen voorspelt en voorkomt. HPE Primera combineert een snel schaalbare, modulaire architectuur met het AI & machine learning platform HPE InfoSight.

Storage & data: alles op maat voor u

De vraag naar storage stijgt exponentieel, net zoals de groei van datavolumes wereldwijd, en daarom is de vraag naar schaalbaarheid en optimalisatie van capaciteit een constante uitdaging. De behoeften van vandaag zijn bijna per definitie hybride. Data-analyse over omgevingen heen, beheergemak in complexe omstandigheden, snelle schaalbaarheid en gegevensbescherming voor gevoelige data, waar die zich ook bevindt. Een Intelligent Data Platform biedt de oplossing voor elke datagebruiker en elke databeheerder.
Switch adviseert u graag over de optimale invulling van uw dataoplossing met behulp van de betrouwbare storageoplossingen van HPE.

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.