Microsoft

Windows voor het onderwijs

Natuurlijk is de juiste hard- en software essentieel voor lesgeven op afstand. Een Windows-apparaat biedt vele voordelen in het onderwijs. Bovendien hebben we bij Switch ruime keuze voor u. Want u wilt zeker weten dat u uw leerlingen en studenten optimaal kunt laten leren. Daar helpen wij u bij met ons brede aanbod Windows-apparaten.

Apparaten voor het onderwijs

Microsoft staat klaar met betaalbare en veilige apparaten, effectieve onderwijshulpmiddelen en gratis professionaliseringsmogelijkheden, zodat docenten inclusieve onderwijsomgevingen kunnen inrichten waarin leerlingen en studenten kunnen leren waar ze maar willen.

Betaalbare apparaten

Bied alle leerlingen en studenten de kans om toegang te krijgen tot betaalbare Windows 10-apparaten, gebouwd voor zowel het klaslokaal als voor het leren op afstand.

Veiligheid en beveiliging

Neem zorgen weg met de ingebouwde en krachtige bescherming van gegevens en gebruikers. Ook informatie en persoonsgegevens op gestolen of kwijtgeraakte apparaten in Windows 10 worden standaard beschermd.

Eenvoudig configureren en beheren

Configureer en beheer eenvoudig Microsoft-onderwijstechnologie voor de klas, de school of complete scholengroep.

Klaar voor de toekomst?

Eenvoudig te implementeren en beheren

Meer weten over Microsoft?

Ludger Dusseldorp

Ludger Dusseldorp

Business Leader

Windows Autopilot vereenvoudigt de manier waarop de apparaten in uw onderwijsorganisatie worden geïmplementeerd, opnieuw worden ingesteld en voor andere doeleinden worden ingezet. De IT-afdeling hoeft daar niets voor te doen. Gebruikers zullen u dankbaar zijn.

Alle Windows-apparaten zijn eenvoudig te beheren met Microsoft Intune voor educatie. Stel toepassingen aan leerlingen en leerkrachten beschikbaar zonder hun apparaten aan te raken. Het werkt op ieder apparaat waarop de gebruiker zich aanmeldt. Op afstand bijwerken en applicaties beheren kan met Intune voor educatie zowel voor Windows 10 Pro- als voor iOS-apparaten makkelijk en snel.

Gratis professionele ontwikkeling

Bij aankoop van ten minste 15 geschikte Windows 10 Education-apparaten voor jouw onderwijsinstelling.
Voor een geslaagde digitale transformatie is de professionalisering van docenten onmisbaar. Om ervoor te zorgen dat leerkrachten en docenten in de les effectief met technologie uit de voeten kunnen, biedt Microsoft gratis trainingen aan bij aankoop van ten minste 15 geschikte Windows 10 Education-apparaten. Ontdek hoe je Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, OneNote-notitieblokken, Microsoft Forms en nog allerlei andere apps kunt inzetten om lerenden meer te laten leren.

Over Windows 10-apparaten
Windows 10-apparaten zijn betaalbaar en speciaal ontwikkeld voor het onderwijs – ze zijn goed opgewassen tegen de veeleisende dagelijkse gang van zaken in het onderwijs. In combinatie met Microsoft 365 Education biedt Windows 10 gepersonaliseerde leeromgevingen, waardoor zowel de docent als de OOP’er veel tijd bespaart.

Aanvullende informatie
Voldoe je als onderwijsinstelling aan de actievoorwaarden, dan ontvang je bij aankoop van 15 tot 300 Windows 10- apparaten voor het onderwijs maximaal 20 uur aan docenttraining. Iedere trainingssessie is toegankelijk voor maximaal 30 docenten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de aankoopinformatie doorgeven aan een van de hieronder vermelde trainingspartners van Microsoft Education.
Iedere 15 aangeschafte onderwijsapparaten zijn goed voor 1 uur training, met een maximumaantal van 20 uur.

Microsoft-trainingspartners
Deze aanbieding geldt alleen voor het aanbod van de bij deze aanbieding vermelde Microsoft-trainingspartners. Wil je in aanmerking komen voor gratis professionalisering voor docenten, neem dan contact met je op ons – Ludger Dusseldorp

 

Bekijk de ideale apparaten voor jouw school

HP Probook x360  11 G5 EE

 • Windows 10 Home 64 – HP raadt Windows 10 Pro aan voor bedrijven
 • Intel® Celeron® N4120 met Intel® UHD Graphics 600 (1.1 GHz, tot 2.6 GHz, 4 MB cache, 4 cores)
 • 29,46 cm (11,6 inch) HD touchscreen
 • 4 GB DDR4-2400 SDRAM (ingebouwd)
 • 128 GB SATA SSD
 • Inclusief 1 jaar garantie

HP Probook 440 G8

 • Windows 10 Pro 64
 • Intel® Core™ i3-1115G4 (3,0 GHz tot 4,1 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 6 MB L3-cache, 2 cores)
 • 35,6 cm (14 inch) FHD IPS, ontspiegeld scherm
 • 8 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 4 GB)
 • 128 GB PCIe® TLC SSD
 • 2 jaar garantie incl. haal- en brengservice

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.