NetApp

NetApp

NetApp is een toonaangevende leverancier van (hybride) clouddiensten en storageoplossingen. Hoewel ‘storage’ in de eerste plaats een hardware-driven oplossing is, ziet NetApp zich eerder als een softwareleverancier. De kracht van NetApp zit namelijk in de slimme methoden waarop data opgeslagen wordt – zoals compressie, deduplicatie, of back-ups.

NetApp is een van oorsprong premium storagepartner die opereerde in de bovenkant van de markt. Sinds enige tijd bedient NetApp ook kleinere klanten in bijvoorbeeld het MKB. Daarnaast werden er samenwerkingen aangegaan met ‘hyperscalers’ zoals AWS of Azure. In combinatie met de expertise en services van Switch IT Solutions komen hier ideale oplossingen op maat uit voort.

Switch kijkt als serviceprovider voor de diensten van NetApp naar de behoeften van de klant, het Applicatielandschap en de SLA. Zo komen we samen tot de best passende oplossingen van NetApp voor elke situatie.

Download onze whitepaper

Neem de knelpunten in uw dataomgeving weg

In ons whitepaper leest u meer over de belangrijkste knelpunten in uw dataomgeving en 4 stappen om ze weg te werken, samen met NetApp en Switch IT Solutions.

Lees de whitepaper

Wat zijn de mogelijkheden van NetApp voor u?

Meer weten over NetApp?

Bart Winter

Bart Winter

Business Unit Leader

NetApp ontsluit het beste van de cloud, zodat u uw data voor u aan het werk zet in de applicaties waar uw bedrijf op draait. Dat verstaan wij onder het opzetten van een datafabric, en bij ons zit u goed. Wilt u weten wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn op het gebied van cloudservices, hybrid cloud en datastorage? Ik vertel u graag meer!