Prowise

De keuze voor de toekomst

Prowise touchscreens

Met het Prowise Touchscreen geniet je zorgeloos van ‘s werelds beste beeld- en geluidskwaliteit. De gebruikte materialen zijn van het allerhoogste niveau en zorgen samen met de zelfontwikkelde hard- en software voor unieke onderwijs- en presentatiemogelijkheden. Het lage energieverbruik, de revolutionaire prijs en de standaard vijf jaar onsite garantie garanderen een ongeëvenaarde total cost of ownership.

Touchscreen uit topsegment

Het Prowise Touchscreen onderscheidt zich niet alleen op het gebied van technische specificaties, kwaliteit, gebruiksgemak en innovatieve oplossingen. Ook de baanbrekende prijspositionering laten we graag zien. De Prowise-oplossing is voor iedereen betaalbaar. Zonder concessies te doen in kwaliteit, gebruiksgemak of innovatie.

Het Prowise Touchscreen is volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Door de hoge klanttevredenheid kan Prowise daarnaast werken met grote volumes. Deze voordelen berekenen we door in de prijs van het Prowise Touchscreen. Combineer de scherpe aankoopprijs met het laagste uitvalpercentage in de markt, de unieke volledige vijfjarige onsite garantie en service én het lage energieverbruik en je komt tot een ongeëvenaard cost of ownership.

De meest innovatieve en krachtige oplossing voor een baanbrekende prijs! Prachtige referenties bewijzen dat onze unieke aanpak werkt.

Beeld

Het 4K Ultra HD IPS Panel staat garant voor de best mogelijke kijkervaring. Alleen de allerbeste LG panels worden hiervoor gebruikt. Met een kijkhoek van 178° is de content op het scherm altijd voor iedereen zichtbaar dankzij de IPS-technology en de Anti-glare pro. De kleurnauwkeurigheid brengt je beeld tot leven.

Microfoon

De vier in het Prowise Touchscreen verwerkte microfoons brengen een wereld aan mogelijkheden het klaslokaal binnen. Ze herkennen stemmen en personen tot acht meter afstand. Zo haal je via Skype en vergelijkbare VoIP-pakketten een externe expert je les binnen en kunnen leerlingen via het Touchscreen met hem of haar communiceren.

Geluid

De volledig geïntegreerde 2.1 soundbar zorgt voor haarscherp en helder geluid. De twee ingebouwde speakers (voorkant) en subwoofer (achterkant) zijn Dolby Digital gecertificeerd. Zo beschik je overal in de ruimte, zonder externe geluidsversterkers, altijd over een kwalitatief hoogwaardige geluidskwaliteit.

ProWrite Ink

Met de twee ergonomische pennen kunnen twee leerlingen gelijktijdig opdrachten op het Prowise Touchscreen uitvoeren. De pennen onthouden twee kleuren (voor- en achterkant) en zorgen voor een snelle en realistische schrijfervaring. Door de dunne penpunt in combinatie met geavanceerde touchtechnologie, is de schrijfbeleving nauwkeuriger en sneller dan ooit.

De Proline+. De nieuwste generatie
Ultra HD multi-touchscreens

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.