Presentatiemiddelen

Uw boodschap nog krachtiger

Om efficiënt samen te werken, vindt communicatie steeds meer online plaats. Online vergaderen en bellen via internet zijn hiervan mooie voorbeelden. Waar mensen elkaar wel fysiek ontmoeten en hun schaarse tijd inzetten voor een meeting, zijn de juiste presentatiemiddelen nodig om doeltreffend te communiceren. Beeld en geluid geven een boost aan uw communicatieboodschap. Natuurlijk is het dan belangrijk dat alles goed en direct werkt.

Beeld en geluid nodig? Wij helpen u met:

  • De inrichting van en integratie met uw IT-omgeving
  • Het installeren en monteren van de presentatiemiddelen
Leerlingen werken op touchscreen

Audiovisuele communicatie

Op school, in de zorg en in het bedrijfsleven wordt allerlei content gedeeld. Met de toepassing van beeld en geluid worden lessen interactiever, zijn er meer voorzieningen voor ouderen in een woonhuis en krijgt dat ene voorstel meer body.

De perfecte vergaderkamer of het ideale klaslokaal

Presentatiemiddelen werken optimaal wanneer ze één zijn met uw IT-omgeving. Maar hoe dit te realiseren? Waarschijnlijk heeft u hier geen kennis van. Het presentatiescherm is de meest zichtbare component in uw presentatieruimte. Maar voor de perfecte vergaderkamer of het ideale klaslokaal is meer nodig.

Denk aan de juiste software en verbindingen. Doordat Switch ervoor zorgt dat alles perfect met elkaar samenwerkt, heeft u hier geen omkijken naar. Het enige dat u hoeft te doen, is het presentatiescherm aansluiten op uw device. Daarna kunt u direct aan de slag.

U kunt bij ons terecht voor:

Beamers
Touchscreens
Apple TV
WePresent
Beamers
Touchscreens
Apple TV
WePresent
Impressie beamers
Impressie Apple TV
Impressie beamers
Impressie Apple TV

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.