ROC Midden Nederland kiest voor Switch

ROC Midden Nederland kiest voor Switch

Stichting ROC Midden Nederland – school voor middelbaar beroepsonderwijs – kiest Switch IT Solutions als laptopleverancier voor haar studenten. Deze gegunde Europese aanbesteding ging over levering van laptops voor studenten inclusief eventuele randapparatuur en accessoires die voldoen aan de opgegeven specificaties. Daarbij werden ook eisen gesteld aan de te bieden service en mogelijkheden op het gebied van vervanging. De studenten betalen zelf voor deze laptops.

ROC Midden Nederland verzorgt met zo’n 1750 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 18.000 studenten. Het onderwijsaanbod is ondergebracht in 13 mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen met locaties in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein.

Maximale score op ‘all-in service, levering en garantie’

Voor de aanbesteding behaalde Switch de hoogste totaalscore, waardoor de aanbieding uit Enschede als economisch meest voordelige beoordeeld werd. Levering aan het thuisadres van studenten was daarbij een belangrijk onderwerp, maar ook zeker de all-in service, levering en garantie. Kortom: het totaalplaatje op het gebied van ontzorging. Op dit onderdeel scoorde Switch maximaal. Net als op het onderdeel ‘bestelsysteem’, overigens.

De vele referenties die Switch heeft in de educatieve sector (380 onderwijsklanten) en het gespecialiseerde educatieteam dat advies kan geven waar nodig, speelden ook een belangrijke rol bij de gunning van deze aanbesteding.