Samenwerkingspartners

Bij Switch zijn we trots op onze samenwerking met zoveel diverse toonaangevende partners.

Door de diversiteit aan partners kunnen we heel goed maatwerk leveren bij specifieke vraagstukken. Daarnaast kunnen we voldoen aan de complete IT-vraagstukken binnen een organisatie, van het leveren van hardware, complete ICT-architectuur tot onderhoud & beheer inclusief een compleet aanbod in trainingen.

Daarnaast zorgt dit partnership ervoor dat we aantrekkelijke deals kunnen maken voor onze klanten, altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën en alle ins en outs kennen om onze klanten te adviseren en ondersteunen.

De kwaliteitsstandaard bij Switch ligt hoog. Dit vraagt van onze professionals dat zij zich blijven ontwikkelen om de beste service en advies te kunnen bieden aan onze klanten. Deze continue bijscholing wordt door verschillende partners gewaardeerd met een performance status. Een mooi voorbeeld is de AAES status van Apple die we dit jaar wederom hebben gekregen voor het onderwijs (Apple Authorised Education Specialist). Ook de upgrade naar de Advanced Partner status van netwerk security specialist Fortinet, dit jaar, mag in dit rijtje niet ontbreken. Net als de waardering van Dell om ons te bekronen tot Titanium partner, door onze intensieve en directe samenwerking.

Benieuwd naar al onze samenwerkingspartners? Bekijk onze partners hier.

Direct weten wat de voordelen voor u zijn? Neem dan contact op met de business leader in uw branche:

Onderwijs: Ludger Dusseldorp

Zakelijk: Bart Winter

Overheid: Bart Winter

Zorg: Bart Winter