IT Services

Een stabiele IT-omgeving is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. U moet er blindelings op kunnen vertrouwen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. En u wilt er geen omkijken naar hebben. Switch zorgt voor een betrouwbare en veilige IT-omgeving, dag en nacht, ook na de oplevering van een project. Zo kunt u zich helemaal concentreren op uw corebusiness.

Samen met Switch gaat u voor IT die ontzorgt. Wij helpen u op basis van:

  • Monitoring
  • Beheer en onderhoud
  • Support

IT die ontzorgt

Monitoring

Switch zorgt voor continu beheer, monitoring en periodiek onderhoud van uw IT-omgeving. Wij hou­den uw netwerk dag en nacht in de gaten.

Door goede monitoring kunnen we snel en doelgericht zaken oplossen. Of beter nog: we kunnen problemen voorkomen.

Beheer en onderhoud

Onze systeembeheerder, netwerkspecialist of werkplekbeheerder komt persoonlijk bij u langs voor het nodige beheer en de eventuele ondersteuning.

Wij onderhouden uw omgeving op afstand, zodat deze feilloos functioneert. U hoeft zelf niet meer na te denken over patches en updates.

Support

U bent afhankelijk van het optimaal functioneren van uw IT-omgeving. Dan is het noodzakelijk dat u altijd iemand kunt bellen bij een storing.

Onze specialisten van de servicedesk staan 24/7 voor u klaar. Zij monitoren uw systeem en gaan direct aan de slag met uw vraag.

Wilt u meer informatie? Wij denken graag met u mee

Onze partners