Switch IT Solutions als sponsor betrokken @ Skills The Finals

1000 finalisten strijden om de titel ‘Beste vakmannen en -vrouwen 2018’ op 15, 16 en 17 maart 2018

WorldSkills Netherlands organiseert samen met het ROC van Twente, Deltion College en de Groene Welle, van 15 tot en met 17 maart 2018, de nationale finales van Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) in de IJsselhallen in Zwolle en op meerdere mbo-locaties in Overijssel. Bijna 1000 finalisten van 57 mbo-scholen en 155 vmbo-scholen uit heel Nederland gaan daar in zo’n 70 verschillende vakrichtingen de competitie met elkaar aan en strijden voor de nationale titel ‘Beste vakmannen en -vrouwen 2018’.

De nationale finale, ook wel Skills The Finals genoemd, vindt plaats van 15 t/m 17 maart. Tijdens dit evenement strijden de finalisten om te bepalen wie zich nationaal kampioen mag noemen in zijn/haar vakgebied.

Aanmoediging van leerlingen

Switch IT Solutions is graag betrokken bij de ontwikkeling van leerlingen en draagt dit initiatief een warm hart toe. Leerlingen van nu zijn immers de medewerkers van toekomst. Tijdens de prijsuitreiking van de vakwedstrijd ICT-beheerder reikt Switch een cheque uit aan de leerling die de vakwedstrijd wint.

Volg ons voor een impressie van de prijsuitreiking in de IJsselhallen in Zwolle. Wij wensen alle leerlingen die meedoen heel veel succes toe!

Bron: www.Skillsheroes.nl