Switch opnieuw partner hogeschool Saxion na aanbesteding

Hogeschool Saxion in Apeldoorn, Deventer en Enschede heeft voor de komende jaren opnieuw gekozen voor Switch IT Solutions als vaste partner voor de levering van werkplek-hardware en aanverwante diensten en producten. Dat is het resultaat van een Europese aanbesteding, gewonnen door Switch.

‘Get Ready for a Smart World’ is de slogan van hogeschool Saxion waar technologie hoog op de strategische agenda staat. De onderwijsinstelling is ambitieus en streeft ernaar de beste hogeschool van Nederland te worden. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Beoordeling op prijs & kwaliteit

Hogeschool Saxion met ruim 26.000 studenten en Switch hebben een jarenlange relatie op het gebied van ICT. Voor de levering van werkplek-hardware zoals pc’s, monitoren, laptops en tablets voor de komende jaren was een nieuwe Europese aanbesteding vereist. Deze is opnieuw gewonnen door Switch na een beoordeling op prijs (25%) en kwaliteit (75%), waarbij Switch op beide onderdelen het hoogst scoorde.

Hardware en dienstverlening

De gunning omvat de flexibele levering van werkplekapparatuur (en accessoires zoals keyboards en geheugenkaarten) gedurende het hele jaar en in wisselende hoeveelheden. Zo kan de hardware worden afgenomen wanneer het nodig is. Switch zorgt daarbij voor een centrale webshop en andere diensten zoals advies, installaties, etsen en registeren van apparaten en uiteraard de service en garantieafhandeling.

De nieuwe overeenkomst is geldig voor een periode van maximaal vier jaar (twee jaar met twee verlengingsopties van een jaar). Algemeen directeur Bob Vos van Switch is blij met de nieuwe gunning. “We hebben een jarenlange relatie met hogeschool Saxion. We zijn inmiddels ook best trots op het vertrouwen dat daaruit spreekt. We zijn daarom blij dat we deze relatie opnieuw kunnen voorzetten en Saxion kunnen helpen bij het realiseren van hun ambities”, aldus Vos.