Switch wint hardware-aanbesteding van ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en Voortgezet Onderwijs Amsterdam

Producten en Diensten Catalogus voor A-merk hardware gaat naar Switch

ENSCHEDE – Switch IT Solutions uit Enschede heeft de aanbesteding voor het leveren van A-merk hardware aan ROC van Amsterdam-Flevoland gewonnen. De aanbesteding betrof een selectie van 3 leveranciers waarbij Switch het eerste jaar de Producten en Diensten Catalogus (PDC) opdrachten tot een bepaald bedrag mag invullen. In de PDC zijn devices (tablets, desktopcomputers etc.) en randapparatuur opgenomen.

De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van A-merk devices waarbij bestellingen worden geplaatst via Proquro, het eigen inkooppakket van ROC van Amsterdam – Flevoland.

Doel van de aanbesteding

ROC van Amsterdam – Flevoland zocht naar een inschrijver die goed aansluit op de complexiteit en snelheid van de organisatie, gepaard met een hoog service- en kwaliteitsniveau. In Switch vond ROC van Amsterdam – Flevoland de beste partner die grote flexibiliteit met maximale klanttevredenheid combineert en dit levert tegen een scherpe prijs.

Over ROC van Amsterdam – Flevoland

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) en het ROC van Flevoland (ROCvF) hebben samen ruim 32.000 mbo-studenten, het middelbaar beroepsonderwijs wordt gegeven op mbo-colleges. Het ROCvA – F biedt zo’n 300 verschillende beroepsopleidingen aan op twaalf mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Almere Hoofddorp, Hilversum en Lelystad.

Het onderwijs op de scholen is kleinschalig georganiseerd, studenten hebben vooral met hun eigen opleiding te maken. Het ROCvA verzorgt ook voortgezet onderwijs (vo) op verschillende scholen, van vmbo tot en met gymnasium. Het volwassenonderwijs bestaat uit vavo en educatie, de afdeling educatie van het ROCvF is ondergebracht bij het ROCvA.

Het ROCvA en het ROCvF werken sinds 2009 samen, de samenwerking betreft centrale diensten en onderwijsdomeinen. De stichtingen ROCvA en ROCvF zijn zelf verantwoordelijk voor de onderwijskwaliteit binnen hun instelling. De uitvoering van het onderwijs en het onderwijskundig leiderschap ligt op de mbo-colleges, volgens het uitgangspunt van klein binnen groot.