Telefonie

Telefonie: Zo wil iedereen bellen

Goede telefonische bereikbaarheid blijft altijd een must, ondanks de nieuwe communicatievormen die tegenwoordig ontstaan. Anno nu kiezen steeds meer organisaties voor bellen via internet, oftewel VoIP (Voice over IP). Met VoIP bespaart u kosten en profiteert u van meer flexibiliteit. Uitbesteden van uw telefonie aan Switch IT Solutions is dan ook een goed idee.

telefonie-voice-over-ip-voip

Waarom VoIP?

  • Lagere gesprekskosten
  • Besparen op infrastructuur
  • Flexibel
  • Schaalbaar

Bellen kan met elke telefoon, maar een goede bereikbaarheid op de zaak gaat verder dan dat. Een telefooncentrale in de cloud is een ideale oplossing voor elk bedrijf dat optimale professionaliteit en flexibiliteit zoekt. Wij adviseren u graag over de beste VoIP-oplossing voor uw situatie.

Inclusief online vergadermogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen op afstand? Daar vertellen we u graag meer over, inclusief een demonstratie van de online vergadermogelijkeden. De afgelopen jaren hebben we gemerkt hoe belangrijk het is om ook op afstand goed te kunnen samenwerken. Wij helpen u daarbij. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met bellen via Microsoft 365.

telefonie-voip-beeldbellen

Besparen met telefonie, dat willen we allemaal

Door over te stappen van traditionele telefonie naar VoIP kunt u flink besparen. Dit komt doordat de gesprekskosten bij VoIP lager zijn. Wanneer u kiest voor bellen via internet, bent u flexibeler en niet meer afhankelijk van een vast aansluitpunt. Overal waar een internetverbinding aanwezig is, kunt u bellen en gebeld worden.

Is uw telefooncentrale aan vervanging toe of gaat u verhuizen? Stap over op VoiP en bespaar tot 40% op uw telefooncentrale.