Trainingen

APL Specialisten bieden:

  • Ondersteuning bij visievorming en planning
  • Professionele leerplannen die aansluiten bij de leerdoelen
  • Op onderzoek gebaseerde strategieën voor leren met technologie
  • Hands-on instructiecoaching en mentorschap

Coachingsessies omvatten:

  • Leren over technologie en inhoudelijke hulpmiddelen
  • Co-creëren van verkennende leerervaringen
  • Modelleren van lessen in de klas
  • Collaboratieve reflectie en aanbeveling

Trainingen

Speciaal voor de educatieve markt heeft Switch samen met Apple een iOS en macOS trainingspakket ontwikkeld. Ze bevatten de noodzakelijke trainingen en begeleiding om de ingebruikname van nieuwe Apple apparatuur zo soepel mogelijk te laten verlopen. Na de trainingen zijn uw medewerkers in staat om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die iOS en/of macOS bieden.

Meer weten over onze iOS en macOS trainingen?

Basistrainingen

De basistechnieken voor het gebruik van de iPad of Mac in uw organisaties worden in deze trainingen bijgebracht. Medewerkers raken vertrouwd met de werking van de Apple producten, zodat ze die in de dagelijkste praktijk goed kunnen benutten.

Verdiepingstrainingen

Deze trainingen bouwen verder op de ervaring uit de Basistrainingen. Er wordt dieper ingegaan op meer specifieke en veelgebruikte toepassingen van Apple producten. Zo wordt de meerwaarde in uw organisatie verder vergroot.
 
 
Meer weten van onze Apple Business Manager?

Maatwerktrainingen

Naast de Basis- en Verdiepingstrainingen verzorgen we ook trainingen op maat. Als uw organisatie veel met specifieke applicaties of toepassingen van Apple werkt (of aan de slag wil) zijn de Switch IT Maatwerktrainingen zeer geschikte om trainingen af te stemmen op de behoeften in uw organisatie.

Consultancy

Naast trainingen is ook onze consultancy zeer geschikt om medewerkers van bedrijven en organisaties te trainen. Onze consultants hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in de digitalisering van verschillende type organisaties (bijvoorbeeld in Onderwijs, Zorg, Overheden en bij bedrijven).

Ik ben geïnteresseerd in consultancy of maatwerktraining!

 

Apple Professional Learning

Apple Professional Learning Specialists zijn leerkrachten die hun hele leven lang leren en die als geen ander kunnen laten zien hoe u Apple producten het beste kunt inzetten bij het leren en onderwijzen. Ze coachen, begeleiden en ondersteunen leerkrachten bij het verbeteren van hun technologische vaardigheden, waarbij de nadruk ligt op innovatie – om leerlingen aan te zetten tot diepgaander leren.

Als Apple technologie diepgaand in het leerproces wordt geïntegreerd, kunnen leerlingen nieuwe manieren ontdekken om samen te werken, te communiceren en te creëren, en om persoonlijke paden te ontwikkelen voor het begrijpen en toepassen van hun kennis op de wereld om hen heen.

De Apple leermiddelen voor professionals zijn bedoeld om uw onderwijsmethoden te ondersteunen en te verbeteren. En door te leren hoe u het beste kunt halen uit iPad, Mac en een grote verscheidenheid aan apps en materialen, kunt u lessen ontwerpen en geven die voor elke leerling meer a-ha-momenten opleveren.

Na de trainingen zijn uw medewerkers in staat om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die iOS en/of macOS bieden.

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.