Trainingen

Training met aandacht voor de mens

Met gebruiksklare IT-middelen bent u er nog niet. Om IT maximaal te laten bijdragen aan uw processen, moeten uw medewerkers en andere betrokkenen er goed mee kunnen werken. Maar hoe maakt u uw organisatie vertrouwd met nieuwe technologie? Het antwoord is simpeler dan de uitvoering: met aandacht voor de mens en een gedegen trainingsplan, bijvoorbeeld een training digitaal werken of een training digitale transformatie.

De voordelen:

  • Trainers met diepgaande kennis van de materie
  • Eén aanspreekpunt voor uw volledige IT-project
  • Een trainingsplan op maat
  • Creëren van draagvlak
  • Rendement uit uw investering
  • Een succesvolle digitale transformatie na training

Een greep uit onze trainingen

Leerling werkt met iPad

Training voor docenten

Apple Professional Learning (APL) training

Apple en Switch ondersteunen het professionaliseren van uw onderwijs. Wij begeleiden u stapsgewijs naar succesvol 1-op-1-onderwijs met Apple. Voor iedereen in uw organisatie verzorgen wij een APL training op maat. Van praktische ondersteuning voor docenten tot strategische planning voor bestuurders.

Lees meer

Man op station werkt met tablet

Haal het maximale uit Office 365

Training voor medewerkers en docenten

Met het gebruik van Microsoft Office 365 ligt de wereld van slimmer (samen)werken aan uw voeten. Het pakket biedt allerlei functies om lesgeven, leren en informatie delen eenvoudiger en efficiënter te maken. Bij uw medewerkers of docenten zijn deze functies niet altijd bekend. Wij bieden verschillende trainingen aan waarmee uw medewerkers leren om het maximale uit Office 365 te halen. Bekijk de Office 365 workshops voor het onderwijs.

Bekijk de workshops

Wist u dat: u bij de aanschaf van iPads in aanmerking kunt komen voor korting op Apple Professional Learning?