Vaste partner voor beheer & grote aanpassingen

“Als er onverhoopt iets groots gebeurt, dan weet je pas wat je aan je IT-partner hebt.” – Robbert Rustenburg, IT-verantwoordelijke bij DRU.

Een goed functionerende ICT-omgeving is onmisbaar bij het internationale bedrijf Dru Verwarming in Duiven. Het lokale netwerk wordt beheerd door twee eigen IT-specialisten. Zij worden bijgestaan door Switch IT Solutions in de ondersteuning van het beheer en het doorvoeren van ingrijpende aanpassingen die extra expertise vereisen.

Over Dru Verwarming

DRU werd opgericht in 1754 en is een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar de ontwikkeling en productie van gas en hout gestookte haarden en kachels.

De meerwaarde van Switch als vaste partner werd duidelijk toen bij een ingrijpende storing in het weekend direct hulp werd geboden, ook toen er nog geen servicecontract was. “Kenmerkend voor de dienstverlening van Switch”, zegt IT-verantwoordelijke Robbert Rustenburg.

Lees er meer over in de referentiecase zie hier.