Vincere Groep wordt Dustin

Vandaag, 6 oktober, kondigt de Vincere Groep een belangrijke rebranding aan naar Dustin; een duidelijke weerspiegeling van onze strategie om één organisatie te zijn. De Vincere Groep is sinds 2018 onderdeel van Dustin en met de recente acquisitie van Centralpoint is Dustin een toonaangevende online IT-partner geworden zowel in de Benelux als in de Scandinavische regio’s.

“Dustin bevindt zich midden in een spannende reis en dit is de volgende stap in het versterken van onze positie op de Europese markt. Met de rebranding van de Vincere Groep naar de naam Dustin wordt dit vanaf heden nog duidelijker zichtbaar.” zegt Morten Jakobi, EVP SMB Benelux verantwoordelijk voor de Vincere Groep.
De holdingonderneming ‘Vincere Groep’ zal vanaf heden werkzaam zijn onder de naam Dustin. De bedrijven die onderdeel uitmaken van de Vincere Groep, ComPromise Domino, Xcellent Automatisering, Unilogic, ISSYS ICT, Norisk IT en Switch IT Solutions, blijven werkzaam onder hun eigen merk, maar zullen gaandeweg ook rebranden naar Dustin.

“Wij kwamen als sterke speler vanuit Scandinavië waar we de Vincere Groep en eerder dit jaar Centralpoint met sterke posities in de Benelux aan toe voegde. Voortbouwend aan de huidige positie in Nederland neemt Dustin nu een leidende positie in binnen de Benelux-regio. We verkrijgen een positie die vergelijkbaar is met die in Scandinavië, met een even sterk aanbod binnen het SMB- en LCP-segment. Samen kunnen wij onze klanten in alle segmenten helpen voorop te blijven lopen.” zegt Morten Jakobi.

Over de Vincere Groep

De Vincere Groep is opgericht in 2013 en is gespecialiseerd in het leveren van managed services. Het heeft een focus op cloud-, security- en IT-oplossingen met een combinatie van hardware en consultancydiensten van toegevoegde waarde. De Vincere Groep is aanwezig op acht verschillende locaties door heel Nederland.