Virtuele werkplek

Switch naar een virtuele werkplek. Uw werkplek buiten de deur.

Bent u op zoek naar een manier om altijd en overal te kunnen werken met maximale beschikbaarheid? Waarbij u geen grote investeringen hoeft te doen in software en het beheer? Kies dan voor een virtuele werkplek van Switch. U bent met het nieuwe werken niet langer afhankelijk van uw locatie. Ideaal voor medewerkers die veel buiten de deur werken.

Een virtuele werkplek biedt uitkomst:

  • Overal werken met uw vertrouwde bureaublad
  • Volledige ontzorging
  • Betalen naar gebruik
  • Gebruiksvriendelijk en veilig
  • Maximale beschikbaarheid

Veiligheid en continuïteit

Met een virtuele werkplek profiteert u van een back-up van uw data in een tweede datacenter dat volgens de laatste normen op het gebied van bescherming en beveiliging is ingericht. Hierdoor zijn data en applicaties continu beschikbaar en draait uw organisatie altijd door. Omdat data en applicaties in de cloud draaien en niet (meer) op een device, hoeft u zich geen zorgen te maken over een verloren of gestolen device. Daarnaast is extra veiligheid mogelijk door de inzet van twee-factor-authenticatie (een extra beveiligingslaag).

 

Overal werken met uw vertrouwde bureaublad

Werken in de cloud is niet meer weg te denken. De cloud is om meerdere redenen de uitstekende plek om data en applicaties te benaderen: U heeft overal toegang en u bent flexibel, u profiteert van schaalbaarheid en maximale beschikbaarheid, u belast uw IT-platform niet en u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud en upgrades. Daarnaast slaat u gegevens niet meer op een device op; wel zo veilig. Als laatste beschikt u over een back-up van uw data in een tweede datacenter, voor nog meer zekerheid.

De virtuele werkplek of cloud werkplek is een behapbare oplossing voor organisaties die aan de slag willen met cloud computing. Met een virtuele werkplek creëert u tegen geringe investeringen de maximale flexibiliteit en beschikbaarheid. Hierbij wordt u volledig ontzorgd: u hoeft zelf geen hardware (servers) aan te schaffen en wij regelen het beheer en onderhoud. Het enige dat u nodig heeft, is een goed werkende internetverbinding en uw device.