Voor iedere leerling
de slimste oplossing

Wij zijn een HP Campus Partner

We hebben een specifiek productportfolio dat gericht is op educatie en al jaren zijn kracht bewijst. Samen met onze partners ontzorgen wij zowel scholen, leerlingen en hun ouders rondom de aanschaf en het gebruik van notebooks. Ook wel bekend als het ‘Bring your own device’ concept. Vanaf het eerste leerjaar in het voortgezet onderwijs werken de leerlingen met een eigen device op school.

Om de juiste keuze voor uw school te maken kunnen wij u adviseren over het device dat past bij uw school en welke systeemeisen nodig zijn om alles uit de lesmethoden te halen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ‘ontzorgen’ van dit gehele traject. Van aanschaf, tot diefstal, tot advies. Maakt u zich geen zorgen.

Wij bieden

HP biedt

HP ontwikkelt verschillende apparaten die perfect aansluiten bij het onderwijs. Ze zijn gebouwd om mee te kunnen met de digitale wereld van het moderne leren en beschikken over de meeste innovatieve tools. De laptops zijn daarnaast gemaakt om schade (door vallen en stoten) te voorkomen.

Ontworpen voor het onderwijs

Herschrijf de regels met de robuuste, flexibele HP Chromebooks, speciaal voor leerlingen en docenten, die gemaakt zijn voor echt digitaal onderwijs en waardevolle samenwerking

Chromebook Education serie

HP Chromebook 11 G6

Help studenten te creëren, samen te werken en te leren met dit robuuste apparaat met aangegoten rubberen randen en versterkte hoeken.

HP Chromebook x360 11

Speciaal voor echt digitaal onderwijs en met een flexibel 360 graden draaibaar scharnier. Biedt de beheermogelijkheden, beveiliging en het gebruiksgemak van Chrome OSTM.

HP Chromebook 14 G5

Deze elegante en robuuste Chromebook is helemaal klaar voor de toekomst. Voorzien van het goed te beheren, veilige en intuïtieve Chrome OSTM.

Contactformulier

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.