Werken Bij

Werken bij Switch

Wij willen organisaties blijvend laten excelleren met doordachte, op de eindgebruiker gerichte, IT-oplossingen die meebewegen met de voortdurend veranderende maatschappij.

Waarom bij ons werken

Als medewerker van Switch krijg je veel vrijheid bij de invulling van je functie en de kans om te groeien. Wij investeren graag in onze medewerkers en geven je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen binnen Switch.

Wat verwachten wij van jou

Wij verwachten van al onze medewerkers een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Bovendien heb je een flexibele instelling die je in staat stelt om mee te groeien met onze ambitieuze organisatie.

VACATURES

Senior support engineer (3e lijn / Technical Management)

Als senior support engineer binnen ons Technical management team ben je proactief bezig met het beheren en verbeteren van de IT-oplossingen van onze klanten. Lees meer

DIT VINDEN WIJ BELANGRIJK

Focus op eindgebruiker

Onze opdrachtgevers zijn niet altijd de personen die onze producten en diensten gebruiken. Wij richten ons op de eindgebruikers van onze producten en diensten: zij zijn immers degene die ermee aan de slag gaan. Pas als zij hun werk goed kunnen doen, kan een organisatie succesvol zijn.

Integriteit

We houden ons aan ons woord, komen beloftes na en nemen onze verantwoordelijkheid, zowel persoonlijk als professioneel. We werken met respect voor de normen en waarden van onze klanten, zonder die van onszelf uit het oog te verliezen.

Teamwork

Door samen te werken, verbeteren onze prestaties en halen we het beste uit onszelf naar boven. We zien onze opdrachtgevers als partners en willen van elkaar leren.

Leiderschap

Wij nemen het voortouw. In contacten met opdrachtgevers en leveranciers, maar ook door uit te blinken in ons werk. We stellen gezamenlijke doelen en doen er alles aan om die te overtreffen. Dat houdt ons scherp.