ZAKELIJK

Altijd en overal kunnen werken, gegevens op elk moment voorhanden hebben, optimale beveiliging van data. Met slimme, toekomstbestendige oplossingen helpt Switch uw organisatie mee te bewegen met de snel veranderende wereld. We hebben niet alleen verstand van IT, maar ook van de zakelijke markt waarin u opereert. Met deze kennis creëren wij het fundament voor een IT-omgeving waar uw mensen efficiënt en gemakkelijk kunnen werken én samenwerken.

De IT-oplossingen van Switch helpen uw medewerkers vooruit en geven u de ruimte om u te concentreren op uw business. Onze oplossingen helpen u bijvoorbeeld bij het verlagen van uw organisatiekosten, het (beter) benutten van kansen en het verbeteren van uw concurrentiepositie.

Meisje_laptop_vierkant

Bring Your Own Device

Een veilige omgeving

Het lijkt een open deur, maar als medewerkers informatiebronnen van uw organisatie willen gebruiken op hun smartphone of tablet, dan moeten deze apparaten aan veiligheidsvoorwaarden voldoen. Denk aan sterke wachtwoordregels en het beperken van synchronisatie van gegevens. Ook moeten de devices kunnen worden beheerd door de IT-afdeling om misbruik van data bij verlies of diefstal te voorkomen.

Alles met beleid

Het meebrengen van devices naar de zakelijke omgeving brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Daarnaast wordt uw Wi-Fi-verbinding steeds zwaarder belast. Heeft u hier ook aan gedacht? BYOD is meer dan alleen het meebrengen van mobiele apparaten en vraagt om een gedegen beleid. U wilt immers controle houden over uw bedrijfsgegevens en netwerk.

Meer weten over BYOD in uw organisatie?

Switch helpt u met het opstellen van een beleid en de inrichting van uw IT-omgeving.

APPLE IN HET BEDRIJFSLEVEN

Apple Authorised Reseller

Switch is sinds een aantal jaar Apple Authorised Reseller (AAR). Dit onderstreept dat onze dienstverlening extra toegevoegde waarde biedt bij de levering van Apple-producten, zoals iMacs, Macbooks en iPads.

Als AAR versterken wij uw organisatie met onze Apple-oplossingen. Naast de verkoop van het complete pakket, helpen wij ook bij de integratie in uw organisatie.

Is de integratie van Apple in mijn IT-omgeving niet lastig?

Nee hoor, integendeel. Wees niet bang voor de koppeling met uw bestaande (Windows-)omgeving. Het gebruiksgemak, de ijzersterke beveiliging en de bedrijfsspecifieke apps van Apple maken het zelfs gemakkelijker dan u denkt. Een Mac is bijvoorbeeld geschikt voor Windows en het ondersteunt standaard Microsoft Exchange 2010, zodat u overal over uw mail, berichten en contactgegevens kunt beschikken.

Switch en Apple

Laat het ontwerp, de implementatie en het beheer aan ons over en u hoeft nergens meer naar om te kijken. Wij verzorgen ook workshops en cursussen, afgestemd op uw medewerkers, zodat u zelf aan de slag kunt met Apple. Het is tijd om uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Apple in het onderwijs

Naast AAR voor de zakelijke klant, zijn wij ook Apple Solution Expert (ASE) voor het onderwijs. Wij weten precies wat er allemaal in het onderwijs speelt en wij zijn dan ook uitstekend in staat om geavanceerde onderwijsoplossingen te bedenken die de betrokkenheid van leerlingen en studenten verhogen en hun prestaties verbeteren. En die oplossingen kunnen gewoon in de bestaande infrastructuur worden geïntegreerd.

iPadAir2 en iPadMini3

Office 365

WERK VANAF IEDERE PLEK

Met Office 365 gaat uw complete Office in de Cloud. Office 365 is een veilige oplossing om vanaf elke locatie toegang te hebben tot e-mail en agenda’s, Office Web Apps, chatberichten, vergaderingen en bestandsdeling voor iedereen binnen uw zorg-omgeving.

Office 365 breidt de kracht uit van de Office-programma’s die u al kent en gebruikt doordat u hiermee slimmer kunt communiceren en samenwerken. PC, laptop, tablet of smartphone: op ieder device kunt u Office-programma’s openen en er mee werken.

SLIMMER INVESTEREN IN IT

Met Office 365 minimaliseert u initiële kosten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van hardware en software-updates. Microsoft voegt voortdurend nieuwe functies toe, die u automatisch ontvangt. U kunt uw gebruikers en services gemakkelijk beheren vanaf één beheerportal. Bovendien beschermt de beveiliging van Office 365 u tegen bedreigingen van buitenaf.