Zakelijk

Verstevig uw positie met slimme IT

Altijd en overal kunnen werken, gegevens op elk moment voorhanden hebben, op afstand vergaderen, optimale beveiliging van data. Met veilige, toekomstbestendige oplossingen helpt Switch uw organisatie mee te bewegen met de snel veranderende wereld. We hebben niet alleen verstand van IT, maar ook van de zakelijke markt waarin u opereert. Switch empowert uw medewerkers met slimme IT en bedrijfssoftware in de cloud, zodat u zich bezig kunt houden met uw core business. Zo bent u de concurrent net een stapje voor.

De werkomgeving van nu

De werkomgeving van nu is klaar voor het gebruik van allerlei devices (BYOD). Het lijkt een open deur, maar als medewerkers informatiebronnen van uw organisatie willen gebruiken op hun smartphone of tablet, dan moeten deze apparaten aan veiligheidsvoorwaarden voldoen. Denk aan sterke wachtwoordregels, het beperken van synchronisatie van gegevens en beheermogelijkheden (MDM).

Het meebrengen van devices naar de zakelijke omgeving brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Daarnaast wordt uw Wi-Fi-verbinding steeds zwaarder belast. Heeft u hier ook aan gedacht? BYOD is meer dan alleen het meebrengen van mobiele apparaten en vraagt om een gedegen beleid. U wilt immers controle houden over uw bedrijfsgegevens en netwerk.

Switch naar een efficiënte werkdag dankzij de cloud

Meer weten over Zakelijk?

Bart Winter

Bart Winter

Business Leader

Kijk eens kritisch naar uw werkomgeving. Is deze altijd en overal beschikbaar? Misschien vraagt u zich het volgende af: hoe maak ik alle toepassingen efficiënt en veilig beschikbaar voor mijn organisatie met grip op mijn IT-uitgaven?

Het antwoord is onze online werkomgeving, de cloud voor MKB en grootzakelijk gebruik, onmisbaar in de werkplek anno nu. Met onze online werkomgeving heeft u altijd en overal toegang tot uw applicaties, e-mails en data. U logt één keer in en werkt vanuit een gepersonaliseerde omgeving, inclusief uw vertrouwde Office-apps. Werken én leren op afstand is hiermee heel eenvoudig.

Meer informatie over onze online werkomgeving

Hoe helpt Switch hierbij?

De IT-oplossingen van Switch helpen uw medewerkers vooruit en geven u de ruimte om u te concentreren op uw business. Onze oplossingen helpen u bijvoorbeeld bij het verlagen van uw organisatiekosten, het (beter) benutten van kansen en het verbeteren van uw concurrentiepositie.

Uw moderne werkomgeving bestaat uit een sterk geheel van met elkaar samenhangende IT-oplossingen voor:

  • Uw online werkplek
  • Communiceren en samenwerken
  • Uw infrastructuur en connectiviteit
  • Veiligheid en continuïteit
  • IT-beheer voor MKB en grootzakelijk gebruik