ZORG

De zorgkosten moeten omlaag, de productiviteit omhoog. Vergrijzing, extramuralisering en krappe budgetten zijn actueler dan ooit. Hoe houdt u uw organisatie op scherp?

Met slimme, toekomstbestendige oplossingen helpt Switch u mee te bewegen met de snel veranderende wereld. We hebben niet alleen van verstand van IT, maar ook van uw specifieke branche: de zorg. Met deze kennis creëren wij het fundament voor een IT-omgeving waarbinnen uw mensen efficiënt en gemakkelijk kunnen werken én samenwerken.

De IT-oplossingen van Switch helpen uw organisatie vooruit en geven u de ruimte om u te concentreren op de zorg. Switch ondersteunt u onder andere bij:

  • Het vergroten van de efficiëntie van uw medewerkers
  • Het realiseren van mogelijkheden om flexibeler en mobieler te werken
  • Het verlagen van de administratieve druk

Carewise

Carewise

HET FUNDAMENT VOOR DIGITALISERING IN DE ZORG

De zorg verandert. Door de vergrijzing, krappe budgetten en extramuralisering wordt de vraag naar goede zorg steeds groter. Hoe speelt u in op de toenemende zorgdruk zonder daarbij in te leveren op kwaliteit? Hebben uw medewerkers toegang tot belangrijke informatie op de plek waar zij zorg verlenen? Hoe creëert u een mobiele werkomgeving die zorgverleners daadwerkelijk ondersteunt? Dit vergt een slimme zet van IT. Maar hoe? Carewise neemt deze zorg graag uit handen.

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  • Strategie ontwikkelen: wij vertalen uw zorgvisie naar een gedegen IT-beleid.
  • IT-oplossingen realiseren: een IT-omgeving die klaar is voor het werken met mobiele devices.
  • Trainingen verzorgen: we helpen medewerkers bij het werken met digitale middelen.
  • Een eigen webshop: medewerkers bestellen hun devices in uw eigen webshop.
  • Service: wij nemen de zorg uit handen rondom het bestellen, betalen, leveren en repareren van devices.
  • Beheer en support: wij onderhouden de IT-omgeving van uw organisatie.

Office 365

WERK VANAF IEDERE PLEK

Met Office 365 gaat uw complete Office in de Cloud. Office 365 is een veilige oplossing om vanaf elke locatie toegang te hebben tot e-mail en agenda’s, Office Web Apps, chatberichten, vergaderingen en bestandsdeling voor iedereen binnen uw zorg-omgeving.

Office 365 breidt de kracht uit van de Office-programma’s die u al kent en gebruikt doordat u hiermee slimmer kunt communiceren en samenwerken. PC, laptop, tablet of smartphone: op ieder device kunt u Office-programma’s openen en er mee werken.

SLIMMER INVESTEREN IN IT

Met Office 365 minimaliseert u initiële kosten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van hardware en software-updates. Microsoft voegt voortdurend nieuwe functies toe, die u automatisch ontvangt. U kunt uw gebruikers en services gemakkelijk beheren vanaf één beheerportal. Bovendien beschermt de beveiliging van Office 365 u tegen bedreigingen van buitenaf.