Zorg

De cliënt centraal

Toenemende zorgdruk maar niet willen inleveren op zorgkwaliteit; de noodzaak tot een gestroomlijnd werkproces waarbij de aandacht uitgaat naar het belangrijkste: de cliënt. Altijd en overal kunnen werken, gegevens op elk moment voorhanden hebben, optimale beveiliging van data; allemaal behoeftes om slim en efficiënt te kunnen werken. Met veilige, toekomstbestendige oplossingen empoweren wij uw medewerkers, zodat zij zich kunnen richten op het bieden van goede zorg. We hebben niet alleen verstand van IT, maar ook van uw specifieke branche: de zorg.

Een moderne maar vooral veilige werkomgeving

Om de zorgmedewerker goed te ondersteunen, maakt u informatie beschikbaar via de smartphone of tablet. Op deze manier kan de medewerker bij relevante informatie op de locatie waar de zorg verleend wordt. Maar mobiele devices zijn slechts het begin en het meest zichtbare onderdeel van een grote efficiëntieslag.

Voor het werken met devices heeft u een betrouwbaar netwerk en een goede verbinding nodig. Veiligheid is hierbij nummer één: U moet er niet aan denken dat gegevens van cliënten in verkeerde handen belanden. Wij helpen u met de realisatie van uw moderne werkomgeving waarin veiligheid, beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Zorg voor een baby

Veilig en verantwoord met gegevens omgaan

Meer weten over Zorg?

Bart Winter

Bart Winter

Business Leader

Het altijd en overal beschikbaar maken van zorginformatie op mobiele devices draagt bij aan een efficiënter zorgproces. Maar hoe zorgt u ervoor dat de toegang tot gegevens van cliënten veilig en verantwoord is geregeld? Het antwoord is Mobile Device Management (MDM). Met MDM beheert u vanuit de cloud alle mobiele apparaten in uw organisatie en beschermt u uzelf tegen datalekken.

Hoe dit werkt en wat MDM nog meer voor uw organisatie kan betekenen, lees u op de pagina over Mobile Device Management.

Consultancy in de zorg

Meer met minder doen? Uitbesteden ja of nee?

De maatschappij verandert continu en voortdurende transformatie is van doorslaggevend belang om als zorgorganisatie succesvol te blijven;

  • Kijken hoe u meer met minder kunt doen
  • Bepalen hoe uw IT een maximale bijdrage levert aan uw zorgproces
  • Ontdekken welk proces slimmer kan
  • Onderzoeken of uitbesteding interessant voor u is.

Vraagstukken

Onze consultants met specifieke branchekennis helpen u met deze vraagstukken. Daarnaast adviseren zij over de vertaling van (nieuwe) wet- en regelgeving naar uw organisatie- en IT-beleid en nemen zij (tijdelijk) het management van complexe projecten van u over.